Kdo vodi svet?

Vse kar ni za nikamor drugam.

Kdo vodi svet?

OdgovorNapisal/-a TTOCS » 18 Dec 2012 07:00

Eni to še predobro vemo, enim se nekaj sanja, mnogi pa o tem nimajo pojma. Pa čeparav je recept star več tisoč let.
Ena prošnja z moje strani: Ustvarite si svoje mnenje. Če že kaj odgovorite, prosim konstruktivno in brez razvrednotenja teme.
http://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TTOCS
član
 
Prispevkov: 2958
Pridružen: 22 Feb 2003 21:07
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: Kdo vodi svet?

OdgovorNapisal/-a R4NDOM » 18 Dec 2012 09:12

To je za folk ki išče izgovore za ne spremenit ničesar, ker za njih to da so otroci v fucking Sloveniji lačni v šoli, ker ne sfolgajo starši plačat položnice za hrano v šoli, enostavno ni dovolj hudo ... mora bit zadi neka zarota, da nam bodo "Lizard people" spremenili DNA in dokončno zasužnjili and bullshit like that, da je vredno dvignit glas.

V resnici ti ljudje a la Rockfeller (the old guy, ta najbolj znan = klinična depresija btw, tko da še sebe ni imel pod nadzorom) niso sposobni ne svojih otrok (kero budalo ki ima zakonske težave gre še tweetat med sabo javno prek neta), ne ene vukojebinjske vasi v Afganistanu kontrolirat, ne pa sveta. Včasih se velja zamislt nad sabo, ker kot potrošniki na trenutke delujemo kot junky na heroinu, ki krivi vse od unga kmeta k zasadi mak, do tazadnjega no-life dealerja za svojo zasvojenost in ponudbo ... povpraševanje rodi ponudbo.

Mislm da se podcenjuje nek gol oportunizem in mi ni jasno zakaj ... sej je še pri nas tako očiten.

Veš kaj me pa zares moti. Da dobi nagrado davčnika leta človek (ŠE LETOS!!), ki je spisal davčno zakonodajo in vodu davčno službo celo večnost in vsako leto dobil to nagrado, čeprav sedaj, upam, že vsi vemo, da zadeva enostavno NE ŠTIMA. In sedaj, ko je zgubil službo direktorja, služi z davčnim svetovanjem glede lukenj, ki jih je sam pustil v zakonu ... kot da ni dovolj, ima še dvojno državljanstvo tako, da se lahko kazenskemu pregonu zelo enostavno izmakne v vsakem trenutko, sploh sedaj ko je davčni svetovalec svoji domači, srbski vladi.

Pol se pa najde še ena mona v vladi, ki se očitno želi pohvaliti kako je vlada nesposobna iztirjati davke in bi objavil listo davčnih neplačnikov, čeprav vemo, da je marsikdo na tej listi tam ravno zato, ker so mu kot podizvajalcu ostala dolžna podjetja, ki so dobivala denar direkt iz proračuna prek para-državnih podjetij, katera so gradila ceste ITD. Jok
_________________
POD ČRTO (Captain Obvious was here)

Boli me kurac za svet, dokler živim s takim pokvarjenim folkom TU in ZDAJ, nimam razloga, da bi iskal sovražnike v nekih starih stricih iz ozadja iz ZDA
Uporabniški avatar
R4NDOM
član
 
Prispevkov: 691
Pridružen: 24 Okt 2012 13:31

Re: Kdo vodi svet?

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 18 Dec 2012 09:38

Tole je super tema za bicikel.com

Za tablo pa čist mimo.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Kdo vodi svet?

OdgovorNapisal/-a Zhiloreznik » 18 Dec 2012 10:17

R4NDOM ima prav. Tele teorije zarote so fine, ko poskušamo osmislit naše probleme. Problemi so tukaj in so resnični, ne pa neka iluzija stila illuminati, ki vlada svetu. Glavni problem teh filmov v osnovi je v tem, da predpostavljajo to elito kot vsevedno. Predsednik ZDA ne zna niti skrit s kiro se jaha, kaj šele da gre za neko teorijo zarote. Vsi filmi Zeitgeist so zgodovinsko nekorektni in imajo konfliktni predlog za rešitev. Komunizem po principu neagresivnosti. Tu se tako komunisti, kot libertarci strinjajo, da je takšna družbena ureditev še bolj utopična, ko njihovi predlogi. Raje prebiram Marxa in Hayeka, kot pa tole zavajujočo propagando.

PS:Rocafeller bi mogu bit ljubljenček ekološkega gibanja. Preden je razvil tehnologijo rafiniranja nafte, je razen kerozina bil ostali del odpad, sedaj pa imamo iz tega bencin, dizel, katran za asvalt. Prej se je za kurjenje uporabljajo kitovo olje pa če bi avtomobile zamenjali s konji, bi imel precej večje emisije. Življenje v milijonskim mestih bi bilo praktično nevzdržno.
Zhiloreznik
član
 
Prispevkov: 563
Pridružen: 16 Jun 2011 16:09


Vrni se na OfftopicKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov