Kva a to pomen, da se ga moram danes nabutat kot norec? No ja dons pripada
LP
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki Without roots and stones is not fun!!! Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Pomembna je dolžina, ne tehnika! »Za turno kolesarjenje mora biti pot utrjena, registrirana, označena, široka najmanj 1,5 metra, z največ 20-odstotnim naklonom.« Pri hujšem naklonu kolesar ne more nadzorovati hitrosti. (NeDelo, 1. 6. 2019, str. 23)
A se vam po Golmu otoku tud kolca? No ja sej ga bi sedaj tud rabil!
LP
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki Without roots and stones is not fun!!! Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Nisi ravno razumel: bli so šihti! Foter, sicer knap v zasluženi penziji, je naredu šolo, šel v JNA, pršu nazaj, ga je šiht čaku, dobu kredit, postavu bajto in ustvaru familijo! Na prste obeh rok lahko preštejem mojo sošolce in so-sošolce, katerim je uspelo enako.
Jap. Pa če si imel MZ250 si bil nekaj. Tud krose so bile Pa campagniole Perkins pa je bil že pravi kamion, FAP itak. Imv je delal celo troosne kombije.
Vidiš, če bi mi takrat že imeli kosmata prsa, bi pred GF izumili mtb (ne zdaj o tem da ni bil on prvi in o kalifornijski zgodbi... Italijani so imeli vojaške gorske enote, ki so s pecikli pičili v dolino že v času 1.s.v.)