Stran 1 od 1

CX Tunjice 1.4.2011

OdgovorObjavljeno: 10 Nov 2011 14:51
Napisal/-a juros
Info:
Ciklokros srečanje v seriji Divjega pokala v ciklokrosu 2011 se bo zgodilo v Tunjicah pri Kamniku v nedeljo 13. novembra. Organizatorji in pobudniki, ki so se opogumili izpeljati prvo ciklokros tekmovanje na slovenskih tleh po zelo, zelo dolgem času in prihajajo iz vrst enega najuspešnejših gorskokolesarskih klubov ta hip pri nas Calcit Bike Team GT, v katerem so prireditev poimenovali tudi Ciklokros Tunjice.

Skupaj s Kolesarskim klubom Sava Kranj, Radensko, Adrio Mobil in KK Tropovci naj bi v zimski sezoni izpeljali serijo Ciklokros tekmovanj/srečanj po vsej Sloveniji. Tip koles ni posebej predpisan, zato bodo tekmovalci lahko vozili tako gorska, kot tudi cestna ali ciklokros kolesa, številke se bodo nameščale na krmilo po vzoru iz gorskokolesarskih tekmovanj, točkovanje pa bo prav tako potekalo po zgledu aktualnega pravilnika KZS za pokal v gorskem kolesarstvu v krosu.

Trasa:
http://maps.google.com/maps/ms?msid=215 ... urce=embed

Razpis:
Razpis Ciklokros Tunjice 2011.pdf - 559.6 KB

Re: CX Tunjice

OdgovorObjavljeno: 10 Nov 2011 15:57
Napisal/-a MariaFirst
Prva stran pdf-ja se mi odpre ful popačeno in nemorem vsega razbrat kar piše :D Me pa zanima par stvari... Glede na to, da se lahko dirka s katerimkoli kolesom.. A bojo običajni cestni plašči (na specialki) prenesli traso?
Lahko še mal opišete pot? (blato, makadam, trava, asfalt itd..??) Pa še in še lahko poveste, sama ušesa so me :D
Sicer ste pa malo pozno dal razpis za prvo dirko.. tri dni prej? :)