MAK 2012 - Adventure race, 18.8.2012, Kamnik

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.

MAK 2012 - Adventure race, 18.8.2012, Kamnik

OdgovorNapisal/-a lenuh.si » 01 Jul 2012 11:39

Slika

Mestna avantura Kamnik se bo letos zgodila na vrhuncu poletja. Sobota sredi avgusta bo v Kamniku postregla z vsem, kar ima adventure race ponuditi, dogajanje v Kamniku pa bo popestrila tudi popoldanska tekma v MTB šprintih GT eliminator in nato še večerni spored na Kamfestu.

Mestna avantura Kamnik je adventure race tekmovanje za dvojice ne glede naspol. Imamo dve kategoriji, Mamut in Veronika. Skupna dolžina proge za Mamut je 40 km, skupna dolžina proge na Veroniki pa 80 km in vključuje sledeče športne discipline: MTB kolo, tek, pohodništvo, veslanje, plavanje, rolanje (ali skiro), mikroorientacija, discipline presenečenja. Dolžine so okvirne, ker je izbira poti odvisna od vsakega tekmovalnega para posebej. Proga NI označena, ni zavarovana s trakovi in ni ena in edina možna. Važno je le, da dvojica v pravilnem vrstnem redu obišče vse (ali čimveč) kontrolnih točk. Točke so označene na zemljevidu, ki ga dobiš pred štartom. Na zemljevidu je označena tudi športna disciplina do naslednje točke.
Štart bo skupinski za vsako kategorijo posebej, da bomo gledalci v cilju točno vedeli, kdo je prvi! Zbor bo v Kamniku pri ŠCRM (tako kot lani).

Štartnina za ekipo (dva tekmovalca) znaša ob prijavi do 6. avgusta 76 EUR v kategoriji Mamut in 90 EUR za kategorijo Veronika. Štartnina vključuje štartno vrečko, najem čolnov, vesel in rešilnih jopičev, spominsko majico, hrano in pijačo po tekmi, zemljevide in zavarovanje. Člani ŠKK plačajo 40 EUR na ekipo.

Obvestila in informacije bomo ažurno objavljali tudi na
FB strani ŠKK - http://www.facebook.com/skkamnik
uradni spletni strani MA - http://www.mestneavanture.si/


Kako je bilo lansko leto? POGLEJ VIDEO!> http://youtu.be/7YneG1SYO7c
lenuh.si
član
 
Prispevkov: 34
Pridružen: 27 Jan 2011 22:36

Re: MAK 2012 - Adventure race, 18.8.2012, Kamnik

OdgovorNapisal/-a tol » 25 Jul 2012 20:19

NOVA NOVICA!
Ker vodostaj letos za veslanje ne bo pravi, veslanja ne bo! Zato smo ZNIŽALI štartnino na 60 EUR za Mamut in 80 EUR za Veroniko ter dodali najbolj hudo disciplino presenečenja doslej! Pa še nobene dodatne opreme ne potrebuješ zanjo!
tol
nadpovprečno sitn
 
Prispevkov: 1572
Pridružen: 24 Avg 2008 08:47
Kraj: Ljubljana


Vrni se na Obvestila, objave, koledarji prireditev, tekmovanjaKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov