Turno smučarski kamp, Queyras, Francija

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.

Turno smučarski kamp, Queyras, Francija

OdgovorNapisal/-a Porson » 08 Jan 2018 09:42

Ni glih kolesarski kamp, vendar je veliko kolesarjev ki smuča in bi znalo koga zanimati. Queyrasi so odlični poleti za kolesarjenje ali pozimi za turno smučanje.

Kamp je zasnovan kot skupek enodnevnih smučarskih tur na lasten pogon (hoja), s pridihom freeride filozofije, kar pomeni, da je dobra smučarija na koncu vzpona naš glavni cilj. Primeren je tako za tiste, ki se s turnim smučanjem šele spoznavajo, kot za bolj izkušene. Pobočja bomo osvajali pod vodstvom našega lokalnega prijatelja, vrhunskega gorskega vodnika z mednarodnega licenco IFMGA, ki odlično pozna vsak centimeter “svojih” gora. Tekom tedna se bomo od njega lahko tudi veliko naučili in znanje osvežili. V skupini bo največ 8 smučarjev!

Nastanjeni bomo v vasici visoko med gorami skupine Queyras, na 1.700 metrih, smučali pa bomo z vrhov do 3.000 metrov nad morjem, kak dan morda tudi višje. Kvaliteta snega tam nikoli ni pod vprašajem.

Kdaj: 27. JAN - 3. FEB 2018

Info: https://www.outdoorstation.si/avanture/termini/skitour-queyras-januar/
Uporabniški avatar
Porson
član
 
Prispevkov: 1306
Pridružen: 22 Sep 2003 17:25
Kraj: Lukovica

Vrni se na Obvestila, objave, koledarji prireditev, tekmovanjaKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov