Testiranje ležečih koles v Ljubljani, 18. 10.

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.

Testiranje ležečih koles v Ljubljani, 18. 10.

OdgovorNapisal/-a Ojster » 01 Okt 2009 08:53

Za nedeljo 18.10.2009 ob 10 uri planiram testni dan ležečih koles v Ljubljani.

Če ve kdo za večje pokrito parkirišče, ki v nedeljo ni v uporabi bi se res priporočal. Tako bi bili bolj neodivsni od vremena. Lani nas je namreč malo namočil dež...

Testiranje koles je brezplačno. Prosim le za prijavo, da vas lahko obvestim tudi o lokaciji testiranj. Preizkusili boste lahko dva tricikla in 4 ležeča kolesa.

Hvala in upam, da se vidimo!

Peter

*Dodal datum v naslov, mod*
Ojster
član
 
Prispevkov: 30
Pridružen: 13 Jun 2006 09:02

Re: Testiranje ležečih koles v Ljubljani, 18. 10.

OdgovorNapisal/-a Ojster » 07 Okt 2009 06:59

V nedeljo 18. oktobra 2009 boste v Ljubljani lahko preizkusili 6 različnih ležečih koles. Med temi tudi dva tricikla, od katerih je trenutno najbolj popularen ICE Trice.

Slika

Trikolesniki so tako popularni, ker ni težav z ravnotežjem, pa tudi udobje nima para. Sem imel primere, kot recimo gospa na gornji fotografiji, ki sprva ni želela niti poskusiti. Ko pa se je enkrat vsedla na tricikel, pa jo je bil prav užitek pogledati, kako uživa in se kar ni mogla več vstati iz kolesa.

Seveda boste lahko preizkusili tudi dvokolesnike; takšnega za po mestu in okolici

Slika

kot tudi za brezpotje

Slika

Več informacij o kolesih, ki jih boste lahko preizkusili. Testiranje koles je brezplačno. Prosim pa za predhodno prijavo na telefonsko številko (040) 428 540 ali preko kontaktnega formularja. Le tako vas bom lahko obvestil o točni lokaciji testnih voženj.

Seveda lahko ta ista kolesa preizkusite kadarkoli ob predhodni najavi na sedežu podjetja TO BI d.o.o. v Bistrici ob Dravi. Upam, da se vidimo!
Ojster
član
 
Prispevkov: 30
Pridružen: 13 Jun 2006 09:02


Vrni se na Obvestila, objave, koledarji prireditev, tekmovanjaKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov