Stran 1 od 1

7. Turnokolesarski tabor - Kranjska Gora 2015

OdgovorObjavljeno: 01 Apr 2015 13:50
Napisal/-a MAAC
Komisija za turno kolesarstvo PZS tudi v letošnjem letu organizira MTB tabor. Tokrat se po dveh letih Štajerske selimo na Gorenjsko, natančneje v Kranjsko Goro :D Baza tabora bo v Mladinskem hostlu Barovc, ki leži v idiličnem okolju tik nad jezerom Jasna v objemu okoliških gora 8) Center Kranjske Gore je oddaljen 5 minut peš.

Kranjska Gora nam bo predstavljala izvrstno izhodišče za ture po okoliških vršacih. Na nekatere se bomo pa do izhodišča podali z avtomobili. Kot vedno, bosta organizirani dve skupini kar se tiče zahtevnosti spustov, po potrebi pa se bomo razdelili tudi glede vzponov. Vsekakor bodo ture zanimive in atraktivne, deležni bomo lepih razgledov na okoliške vrhove, prav tako pa ne bodo izostali spusti, ki bodo navdušili prav vsakogar. Prvi dan bo namenjen tehniki (varne) vožnje, prosti dan pa bomo izkoristili za različne druge dejavnosti (možnost obiska bajk parka, možnost pohodniške ture, izležavanja...povsem po želji).

Več informacij in razpis najdete na: http://ktk.pzs.si/novice.php?pid=10039 prav tako pa bo na FB organiziran dogodek. Ker je število mest omejeno, nikar ne čakajte s prijavami do zadnjega ;)

Vse ostale informacije pa boste izvedli iz prve roke v debati tukaj spodaj :D V kratkem objavim še par fotk, toliko za lušte delat ;)

Maac

Re: 7. Turnokolesarski tabor - Kranjska Gora 2015

OdgovorObjavljeno: 12 Jul 2015 17:28
Napisal/-a MAAC
Update: Datum za prijave se je sicer iztekel, vendar imamo še nekaj prostih mest, tako da ne predolgo odlašati :D ;)

Po 30. juliju pa zares ne bo več opcij za prijavo, razen, če bodo v hostlu imeli še prostor ;)

p.s. nabor tur je tudi že znan in bo prav luštno!!


Maac