Stran 1 od 1

Obsession 2017

OdgovorObjavljeno: 25 Feb 2017 11:34
Napisal/-a bojan obsession
Pozdravljeni,

Nova sezona 2017 je pred nami, v nalednjih tednih bomo naše trgovine spet prekucnili iz snowboard v mtb kotičke.
Na svoja mesta v trgovinah že čaka cca 70 koles vrhunskih blagovnih znamk: ROCKY MOUNTAIN, SANTA CRUZ, DEVINCI in JULIANA. Dakine in Troy lee designs 2017produkti v našem skladišču čakajo na uradni predstavitveni in prodajni datum nove sezone, ki bo nekje v prvih dneh marca.
V prihajajoči sezoni vam želimo najbolj aktualne modele koles vseh štirih blagovnih znamk ponuditi direktno iz naših trgovin, po najboljših cenah in z odličnim poprodajnem servisom. V ta namen se bomo potrudili, da bo čimveč koles dejansko na zalogi in ne samo virtualno na spletni strani z morebitnimi in nedoločljivimi roki dobave.
Za odličen servis in sestavljanje koles od lani sodelujemo s kolesarskim servisom Joyride v Ljubljani, ki je specializiran za servisiranje koles in vzmetenja višjega cenovnega razreda.

V sodelovanju z Rocky Mountain bikes želimo v v sezoni 2017 sestaviti ekipo slovenskih Rocky mountain ambasadorjev,ki bi z veseljem vozili in promovirali ta legendarna kolesa.
Če bi želel v prihajajoči sezoni voziti Slayerja, verjetno najverjetnejšega kandidata za enduro bike leta po mnenju Pinkbike testa ali pa drugo kolo iz njihove ponudbe nas kontaktiraj na info@obsession.si in nam predstavi svoje načrte in argumente za članstvo v RM ekipi.

Lp,
Obsesen team
http://www.obsession.si/SI/kolo-enduro

Re: Obsession 2017

OdgovorObjavljeno: 02 Mar 2017 07:25
Napisal/-a bojan obsession
Pozdravljeni,

Troy lee designs je predstavil novo kolekcijo celad A2 in D3 za sezono 2017. Sveza roba je med prvimi trgi na voljo todi pri nas.
Celade, majice in hlace preteklih sezon smo znizali na all must go ponudbo, ki si jo lahko ogledate na nasi spletni strani pod rubriko BIke.

Lp in prijetno nakupovanje,

Team Obsesen
http://www.obsession.si/si/mtb

Obsession 2017

OdgovorObjavljeno: 19 Apr 2017 09:31
Napisal/-a bojan obsession
Pozdravljeni,

Ob 25 letnici Obsešna smo v mesecu aprilu pripravili 25 enodnevnih akcij s 25 % popusta na različne skupine produktov. Današnji dan je Rocky Mountain-sko obarvan, vsa kolesa Rocky Mountain vam ponujamo s 25% popustom.
Za ogled ali nakup koles se bo potrebno oglasiti v naši poslovalnici na Trubarjevi 34, Ljubljana.
Pa še link na produkte:
http://www.obsession.si/SI/mtb#/manFilters=201

lp, Obsesen team

Re: Obsession 2017

OdgovorObjavljeno: 24 Okt 2017 13:52
Napisal/-a bojan obsession
novi Rocky Mountain bajk od sredine maja na ogled in v prodaji med prvimi na starem kontinentu- v Obsesnu na Trubarjevi.
http://www.bikemag.com/gear/mountain-bi ... CbRFxHV.97
Do takrat lahko izbirate med ostalimi 30 sanjskimi bajki Rocky Mountain, Santa Cruz, Juliana in Devinci.
Ob 25 letih poslovanja vam ponujamo posebne ugodnosti, oglasite se in pobarajte prodajalca.

lp, Obsesen team