Stran 1 od 1

Crosscall Action

OdgovorObjavljeno: 24 Maj 2018 07:27
Napisal/-a Nikolaj
Rabim nov telefon, pa me zanima, če ima kdo izkušnje z https://crosscall.com/sl/action-x3/

Se zadeva obnese ali ima svoje muhe?

Hvala, LP

Nikolaj

Re: Crosscall Action

OdgovorObjavljeno: 24 Maj 2018 11:25
Napisal/-a mrd
Jaz nimam.

Velik minus se mi zdi pomanjkanje ANT+, glede na to, da so očitno ciljna skupina predvsem outdoor športniki (dvomim, da ciljajo na zidarje in gozdarje) in upoštevajoč trenutni FIT IN hype, aplikacije na voljo, treninge, senzorje na voljo.

Sicer pa blazno zanimiv telefonček.

Re: Crosscall Action

OdgovorObjavljeno: 24 Maj 2018 12:50
Napisal/-a PJ
Mrd vecina, verjetno pa kar vsi, aktualni senzorji podpirajo BT, ki je standard, za razliko od ANT, ki to ni pac pa je proprietary Garminov protokol. Tako da pomanjkanje ANT ni ravno nek strasen minus, razen seveda ce si vezan na kaksnen zastarel Garminov powermeter (novi, tudi Garminovi podpirajo BT), ki pa v mtb, vsaj za enkrat niso ravno hudo pogosti. ;)
Drugace pa glede samega telefona... pac odvisno kaj rabis. Ce rabis nekaj s cimer lahko zabijas zeblje potem ok, ce pa je vazno da ni pretirano obcutljiv na vodo, pa se najde dosti boljsih in cenejsih telefonov, ki so wasserdicht, hkrati pa so lazji in manjsi. ;)

Re: Crosscall Action

OdgovorObjavljeno: 24 Maj 2018 13:58
Napisal/-a mrd
@PJ
Vem to glede BTja ampak sem v mislih imel predvsem senzorje kadenc, powermetre, navigacije in podobno in kolikor vem tam je tam BT šele dobro začel in ja powermetri podpirajo BT ampak z omejenim naborom funkcij. Mislim, da tudi pri Shimanu. Dodatno je, pa tudi to, da BT senzorje delajo vsi povprek in največ na Kitajskem in imam že dve stvari doma, vse skupaj nič rabljene in po menjavi baterije tudi nič več delujoče. In ja.. imam HR pas in deluje že 100 let :D Skratka ANT+ je še zmeraj zakon ;)

Res, pa da ni tako velik minus kot se meni zdi.

Re: Crosscall Action

OdgovorObjavljeno: 25 Maj 2018 20:45
Napisal/-a Nikolaj
Za senzorje mi je tak daleč vseeno. Opremljenost na papirju je v redu, prav tako velikost.
Bolj me zanimajo resnične izkušnje, če se to potem nonstop kvari, če ima kakšne čudne muhe, če navedeni podatki o recimo bateriji vsaj približno držijo...

Pa da ne razpade takoj ko prvič zleti po tleh. Imel sem prvega xcoverja, ki sem ga kar zdelal, zdaj se Nexus 5 v kitajskem gumijastem ovitku odlično obnese, samo nima možnosti dodatnega pomnilnika, pa baterija je premajhna ...

Tako da če je kdo uporabnik (CG vidim da ga ima, samo on je sponzoriran ...), bi bil hvaležen za deljenje vtisov in izkušenj.

Lp, Nikolaj