Stran 1 od 1

vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2016 13:32
Napisal/-a andrazpogacar
ali se peljete samo navzdol ali ste tukaj tud sposobni se peljat kej navzgor...pa ne mislim z gondolo ali s fotrovim avtom ki vam ga posodi ko pride za vikend iz germany ko mu dajo v kebabčinici prosto?

germany...go gi...forza..prego...ja ja...tamo ja

Re: vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2016 14:14
Napisal/-a MarE
Kaj si pa ti skadil? Je moralo biti nekaj konkretnega. ;.=9/

Re: vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2016 14:28
Napisal/-a Trance4Bike
Če se želim spustit moram priti nekam gor, zdej meni je čisto vseno ali pognjam, ali pa porivam. Važno, da gredno vsaj mal kile dol :mrgreen: nisem pa tak, da bi se vozu.

Sem se pa glih spomnil, ko sem na Krvavec porivu, pa mi je skor vsak 3. voznik ponuju pevoz za gor, čisto vsakega sem odslovil.

Re: vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2016 15:59
Napisal/-a Jernejk
Pri cca. 110 kg brez opreme in 180 cm višine, smatram, da vprašanje leti tudi name;

večjo večino "višincev" naredim na lastni pogon, od tega relativno malo rinjenja (večinoma tam, kjer večina "tail/enduro" kolesarjev ne zbrca).

Če ti ni v interesu spremeniti stanja, potem bo fotrov avto OK, tudi sedežnice in gondole večinoma ustrezajo standardom za naše obremenitve. V primeru, da bi se rad znebil kakšne kile in pridobil nekaj kondicije/moči, pa čimprej odloži pizzo, čokolado pa shrani za očeta, ko pride, napolni meh ali bidon (Coca-cola ali Multi Sola ne štejeta) in se poženi v hrib. Z vsakim poizkusom bo lažje, a vseeno težje, kot naročiti dva BigMac menu-ja iz očetovega avta v Drive-inu. Pivo po furi ti ne bo pomagalo pri boju z gravitacijo, bo pa mogoče motivacija, da se večkrat podaš na ta hrib, tudi takrat, ko bo oče pridno delal, s čemer si boš počasi pridobil nekaj kondicije...

Re: vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 17 Jun 2016 20:16
Napisal/-a ZmZ31
Po večini mi kr uspeva prbincat do vrha,če je pa treba pa tudi potisnem,kot je bilo treba parkrat dans na Uršlo goro :wink: prevoza na vrh še nisem koristo in ga tudi ne nameravam....pa sem s svojimi 90+kg že tudi proti kategoriji debeluhov :D

Re: vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 18 Jun 2016 21:42
Napisal/-a El Tomzo
A je to kaj povezano z anketo Shuttle?
Drugač, seveda z debeluhi se tudi navzgor pelje - če je le pot narejena po vojaških standardih - muljatera z lepi nagibom, po katerih se je dalo z konji vlečt težko topništvo.
Ali pa starejši kolovozi - takisto narejene za konjsko vprego.

Re: vprasanje za debeluhe

OdgovorObjavljeno: 19 Jun 2016 07:04
Napisal/-a mrd
El Tomzo napisal/-a:A je to kaj povezano z anketo Shuttle?

Ne, ne bi rekel, da je povezano z anketo.
Je pa zagotovo povezano z manirami, inteligenco, verjetno samovšečnostjo in podobnim viewtopic.php?f=45&t=172087 ... ne štekam zakaj se mu odgovarja ko pa gre za provokacijo in žaljenje debeluhov ker je fantek verjetno lep, suh, nabildan???? zagotovo pa potreben ene nove doze egotripa...