Napisal/-a jesen » 17 Avg 2018 07:20
Prva stvar, ki sem jo ugotovil, je bil sedež, ki sem ga imel maksimalno nazaj zato, da sem imel na njem pritrjeno držalo za torbico za orodje. Moram dodati še, da je kolo velikosti L, bi pa mi bolj ustrezala velikost M (visok sem 171cm). Z pomikom sedeža naprej (sedaj sedim gledano na sedež tudi bolj na zadnjem delu) sem ugotovil, da se mnogo boljše počutim, tako bi vozil kar daleč in dolgo. Zdaj bom posvetil pozornost še sami višini sedeža, skratka vidim, da je v nastavitvah veliko več, kot bi si lahko mislil. Posebno poglavje je seveda krmilo, katerega niti ne vem ali je in kako ga je možno višinsko nastavljat. Kar se tiče rotacije krmila, imam navado (ali je pravilno ne vem), da držim prste na ročicah zavor, so prav te malo visoko nastavljene, po mojem bi mi bolj ustrezal kot navzdol. Tako tudi po daljši vožnji sedaj imam roke naslonjene samo na krmilo. Razmišljam, da bi namestil stranske ročice, ki so pokonci, kot tudi da bi namestil mehkejše ročaje na krmilo. Res sem pa vesel glede sedeža, ki sicer ni čist ozek in trd, ampak kako se mi sedaj poda je pa res ta pravo. Hvala vam za nasvete !