In kaj si hotel s tem povedati? Da dela in ropota , da ti posuši naenkrat toliko kot opere, da Zanussija nebi še enkrat kupil,...?Jabooz napisal/-a:Gospodine Topolović.
Jest imam kombiniran pralno sušilni stroj Zanussi star ene 5 let. Zaenkrat se še ni nikoli pokvaril. Pranje in Sušilec delata odlično. Zaskrbljujoči so zvoki te mašine. Trenje bobna v prostem teku je zelo veliko. Lučke migotajo brez potrebe. Ampak še kar dela....![]()
Moram reči, da so zvoki ob delovanju in kvaliteta izdelave obratno sorazmerni pri Zanussiju.
zanussi: true or false?
pojma nimam
maja72 napisal/-a:Jaz imam 7 let Electroluxov pralno-sušilni stroj, kombinirani kondenzacijski, ker je v majhnem stanovanju še za enega komaj prostor. A pokvaril se ni v tem času niti enkrat, pred kratkim sem zamenjala le krtačke od elektromotorja, kar je pri dnevni uporabi normalno. Stroja tudi za pranje nikdar ne nabašem na polno, ker so izkušnje pokazale, da je pri manj nabutanem stroju perilo bolje oprano; potem tudi polovice za sušenje ni treba ven dajati
. O uničevanju perila ne bi govorila, je pa res, da previsoka temperatura sušanja in predolg čas sušenja vplivata na krčenje, tako da je kakšna Obyjeva majčka morda res malo bolj oprijeta, kot je bilo mišljeno
. Al se pa Oby širi
.
Kekibiker napisal/-a:Saj mene segrevanje ne moti, ker ga bi ( bom) imel v kleti in se mi stanovanje nebi segrevalo.
Kekibiker napisal/-a:.. samo če se bi malo razširil k sosedom.
dumr666 napisal/-a::mrgreen:
vglavnem če date cunje takoj sušit ko jih operete jih ni potrebno likat
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]