Moj je recimo tanov mitsubishi L200, to pa zato k bi uhka zadej v kason dal 5 biciklov al pa 50 bordov

picpoki napisal/-a:sam tole temo si mi pa z jezika uzeu![]()
drgač pa je tole moj sanjski avto:http://www.bajadesigns.com/gallery/images/Nissan-Monster-Energy-Truck.jpg
kaj pravte?
guverner napisal/-a:Sajmon napisal/-a:In noben od vas mladičev ne ve, da na te pickupe bajk sploh ne gre.![]()
Prekratek kason.
Kula dol pa je
-grizly- napisal/-a:gospod TUŠ je lastnik dodge ram 2500 ...človk je dal še spinerje gorin keson je dost velik za kolo
nebi vedu tega če nebi sam dal kolesa na njegov avto
picpoki napisal/-a:
tole zadevo smo lani vidl na blokah.
moj komentar: WOW![]()
naslednja misel pa: mater kok to bencina požre
Buschi napisal/-a:Mlečnozobci, a ni Luka govoril o realnih sanjskih avtomobilih....čeprav premišljujem, ali lahko sploh obstaja realni sanski avto...in že gor popate vejrona, pa majbaha... ste kedaj zračunali, kolko let bi delali za ta avto. Če predpostavite da zaslužite rečmo 700 eur(kar je solidna slovenska colnga)...ma klinc, rečmo da zaslužte 1000 ojrov; da bo lažje računati(zelo dobra slovenska colnga), torej v enem letu zaslužte 12.000 ojrov, v 10 letih 120.000 ojrov(tu lahko pade že kak M5,korveta, rabljen majbah 57), v 20 letih 240.000 ojrov(tu že pride murselago, pa modena), v 40 letih ca pol mio ojrov. Torej, teoretično moraš delat 80 let, da si ''pridelaš'' vejrona...brez da plačaš kakšno položnico ali daš karkoli v želodec...tako da malo morgen mlečnozobci !
Nekdo je prilepil imprezo: z ceno tam okoli 10 mio sit sicer poceni, vendar še vedno daleč od realnosti. Delaš ali 5 let samo za avto(in živiš pri starših) ali pa vzameš dolgoročni kredit, rečmo 20 let. In kateri bedak bi vzel 20 let krdita za avto!
Zame je realnost škoda forman, za lušte škoda octavia combi 1.6 00, za sanje škoda superb by Buschi, za mokre sanje pa škoda octavia RS by Buschi.
Tolko z moje strani.
KIMIKAZA napisal/-a:Buschi napisal/-a:Mlečnozobci, a ni Luka govoril o realnih sanjskih avtomobilih....čeprav premišljujem, ali lahko sploh obstaja realni sanski avto...in že gor popate vejrona, pa majbaha... ste kedaj zračunali, kolko let bi delali za ta avto. Če predpostavite da zaslužite rečmo 700 eur(kar je solidna slovenska colnga)...ma klinc, rečmo da zaslužte 1000 ojrov; da bo lažje računati(zelo dobra slovenska colnga), torej v enem letu zaslužte 12.000 ojrov, v 10 letih 120.000 ojrov(tu lahko pade že kak M5,korveta, rabljen majbah 57), v 20 letih 240.000 ojrov(tu že pride murselago, pa modena), v 40 letih ca pol mio ojrov. Torej, teoretično moraš delat 80 let, da si ''pridelaš'' vejrona...brez da plačaš kakšno položnico ali daš karkoli v želodec...tako da malo morgen mlečnozobci !
Nekdo je prilepil imprezo: z ceno tam okoli 10 mio sit sicer poceni, vendar še vedno daleč od realnosti. Delaš ali 5 let samo za avto(in živiš pri starših) ali pa vzameš dolgoročni kredit, rečmo 20 let. In kateri bedak bi vzel 20 let krdita za avto!
Zame je realnost škoda forman, za lušte škoda octavia combi 1.6 00, za sanje škoda superb by Buschi, za mokre sanje pa škoda octavia RS by Buschi.
Tolko z moje strani.
SILVESTER (ac 2) napisal/-a:Bushi, vsaka ti čast. Mi je prav všeč, ko daš kakšno repliko, ker je vedno duhovita in napisana z smislom!
Skratka, sanjati o kakšnem ...
KIMIKAZA napisal/-a:... moj realen sanjski avto en tak pick up kot ga imajo v bike parku kranjska gora.Se mi zdi da je še mal dvignjen..
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov