|johnny| napisal/-a: Kona je najcenejša in solidno opremljena, ampak verjetno tudi težka ko krava,
|johnny| napisal/-a: pa ogromno uporabnikov table ni glih navdušena nad znamko.
bhocewar napisal/-a:Za moj okus nekam kratek kokpit in visok standover.
Luka93 napisal/-a:V kratkem bom lahko povedal kako se obnese konin operator;)
Draz_H napisal/-a:|johnny| napisal/-a: Kona je najcenejša in solidno opremljena, ampak verjetno tudi težka ko krava,
http://www.pinkbike.com/news/kona-operator-2011.html
-> ...the size small Supreme Operator pictured here comes in at 38 lbs... Operator verjetno ni 5 kg težji od Supreme-a, ane?
|johnny| napisal/-a: pa ogromno uporabnikov table ni glih navdušena nad znamko.
Seveda..."nivo navdušenja table" je premosorazmeren s kvaliteto kolesa/okvirja...![]()
)
redhed napisal/-a:noname69 in ostali "čudaki" pa prosim ne pišite v to temo!
whatever napisal/-a:@offtopic: viewtopic.php?f=11&t=114803 Problematiks je vodja poslovne enote Veb Company v Tolminu in verjetno ti je zelel ponuditi kaksno kupcijo za Kono - glede na to, da jih prodajaPa zasebna sporocila se ne objavlja javno na forumu - nenapisano pravilo. Kazen -> (zacasen?) ban.
problematiks napisal/-a:whatever napisal/-a:@offtopic: viewtopic.php?f=11&t=114803 Problematiks je vodja poslovne enote Veb Company v Tolminu in verjetno ti je zelel ponuditi kaksno kupcijo za Kono - glede na to, da jih prodajaPa zasebna sporocila se ne objavlja javno na forumu - nenapisano pravilo. Kazen -> (zacasen?) ban.
Ne vem tocno zakaj, ampak ocitno sem redheda cisto razkuril, ko sem mu Operatorja ponudil z visjim gotovinskim popustom od standardnih 10%.Da bi bilo le cimvec takih![]()
Marko
Draz_H napisal/-a:Johny, jaz sem po "tablinih" merilih tisti, ki "ščije" proti vetru in plava proti toku...ja...vozim Kono![]()
whatever napisal/-a:P.S. pri Koni me moti to, da je skozi celo leto 10% popusta, potem pa na koncu leta 25%...
bhocewar napisal/-a:Za moj okus nekam kratek kokpit in visok standover.
problematiks napisal/-a:whatever napisal/-a:P.S. pri Koni me moti to, da je skozi celo leto 10% popusta, potem pa na koncu leta 25%...
Potem te lahko moti enaka situacija se pri en kup drugih firmah.Posezonske popuste imajo vsi.
Ampak ce smo ze pri Stabih/Operatorjih...konec sezone nam zadnja leta ni uspelo imet nobenega kolesa za DH na zalogi.Jih ponavadi v EU skladiscu ze sredi poletja zmanjka
redhed napisal/-a:bhocewar napisal/-a:Za moj okus nekam kratek kokpit in visok standover.
Kaj bi naj to pomenilo pri vožnji?
whatever napisal/-a: (v 2 letih katalosko kolo izgubi skoraj 50% svoje vrednosti).
Jabooz napisal/-a:lahko prodaš za 40-50 % nižjo ceno od kot si jo plačal
redhed napisal/-a:bhocewar napisal/-a:Za moj okus nekam kratek kokpit in visok standover.
Kaj bi naj to pomenilo pri vožnji?
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov