Preverjeno, ne pomaga.TTOCS napisal/-a:2. Vedno pred turo preveri stanje baterije na garminu. Vedno!
BoulyB napisal/-a:Zemljevid je preverjeno iz presneto trdega papirja. Se splača na turo vzet robčke ali pa še bolje navlažene toaletne robčke.
BoulyB napisal/-a:Zemljevid je preverjeno iz presneto trdega papirja. Se splača na turo vzet robčke ali pa še bolje navlažene toaletne robčke.
Dolenccc napisal/-a:Že dolgo časa se odpravljam na eno potko v okolici lj, in končno danes uspem. Skoraj na začetku pa me pričaka tak zlo strm del, jaz bi od oka rekel ene 2m višine, tako da se samo spustiš dol. Sestopim iz mojega hight tech kolesa v darth vader opremi in malo preštudiram situacijo. Iščem linijo, iščem mesto kjer me bo najbolj bolelo ko bom zaružil, uglavnem počasi me nekaj grabi kar me ne bi smelo(prpa).
Potem pa od nikoder, en čičo, ma skoraj v trenirki, brez čelade, z nekim zastarelim gorcem/mestnim kolesom z blatniki in prtlažnikom, skoraj gladkimi gumami.... Paf... kot keks, ne jebe on gravitacije, se lepo spusti in spodaj začne študirat kje more it....
Si mislim, če je pa ta s to kripo tole spelov bom pa tud jaz mojega udejanjil. In kdo bi si mislil, ni blo nič takega, tako da sem šel še ene parkrat(ampak s tistim kolesom si pa ne bi upal)
Kaj sem se torej naučil, ni vse v kolesu, kot kaže ni celo nič v kolesu (sem ga pozabil vprašat kaj je jedel za zajtrk)
JoJo 2x napisal/-a:Prou vidm ker "spust"![]()
če je toški čeu...
mrd napisal/-a:A to je govora o tej prelomnici (čeprav tukaj zgleda skoraj ravno)?
Vir: mtb.si oz. 6. RD mtb.si 2011 na FB http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 714&type=1
hyperskunk napisal/-a:BoulyB napisal/-a:Zemljevid je preverjeno iz presneto trdega papirja. Se splača na turo vzet robčke ali pa še bolje navlažene toaletne robčke.
Ne mi rečt, da si si tazadnjo brisu z zemljevidom. Kateri del Slovenije si pa uporabu?
BoulyB napisal/-a:hyperskunk napisal/-a:BoulyB napisal/-a:Zemljevid je preverjeno iz presneto trdega papirja. Se splača na turo vzet robčke ali pa še bolje navlažene toaletne robčke.
Ne mi rečt, da si si tazadnjo brisu z zemljevidom. Kateri del Slovenije si pa uporabu?
Ja kaj pa naj? Ko je zadeva v ciljni ravnini .... Ni pa bila Slovenija ampak Črna gora. Vsaj to.
hyperskunk napisal/-a:mrd napisal/-a:A to je govora o tej prelomnici (čeprav tukaj zgleda skoraj ravno)?
Vir: mtb.si oz. 6. RD mtb.si 2011 na FB http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 714&type=1
Kje pa je točn to? Ne morm si predstavljat?
rookiee napisal/-a:hyperskunk napisal/-a:mrd napisal/-a:A to je govora o tej prelomnici (čeprav tukaj zgleda skoraj ravno)?
Kje pa je točn to? Ne morm si predstavljat?
Takoj na začetku, pri bajti, dva pospeška pol je pa tale dropek. Na fotki res nikakvo zgleda, ampak ni nobene panike. Prvič ko sem šel je pa tudi mene namotal, ampak če vsi zvozijo bom pa še jest. In sem!
rokshock napisal/-a:-pazi da ti noga ne zdrsne s pedala ke jo boš lahko dobil po kolenu al piščuli kar ful boli
rokshock napisal/-a:-da ko greš gor po stopnicah si moraš fajn napumpat gume še posebi zadnje (lani sem prebil enih 10 šlafu z trdakom letos že 3 )
Jabooz napisal/-a:Ko prideš na vrh hriba, dvigni Talas takoj, sicer se boš ves spust peljal z 100 mm hoda (170 mm zadaj) in tega na spustu spljoh opazil ne boš.![]()
Svašta vam pravim
Jabooz napisal/-a:Ko prideš na vrh hriba, dvigni Talas takoj, sicer se boš ves spust peljal z 100 mm hoda (170 mm zadaj) in tega na spustu spljoh opazil ne boš.![]()
Svašta vam pravim
Daomab napisal/-a:rokshock napisal/-a:-pazi da ti noga ne zdrsne s pedala ke jo boš lahko dobil po kolenu al piščuli kar ful boli
ne samo da boli.. so bli že hujši primeri
nauk- nosi ščitnikerokshock napisal/-a:-da ko greš gor po stopnicah si moraš fajn napumpat gume še posebi zadnje (lani sem prebil enih 10 šlafu z trdakom letos že 3 )
13 gum moraš prebit, da ugotoviš da je treba met napumpane?
Jaz sem se pa naučil:
nikoli ne zapelji s poti, ko se umikaš turistom, ker neveš ali se v travi skriva betonski jarek, ki ti grdo obdela obroč
(na srečo je zračnica preživela)
matevz100 napisal/-a:Nosi ščitnike tudi, če si prepričan, da ne boš padel, so pa ob poti koprive.
matevz100 napisal/-a:Humerus=nadlehtnica
Huberus=isto, če si munjen od drevesa
Daomab napisal/-a:2. da ne poskušaj vozit ovinke zakoličene z lesenimi količki tako kot to delajo smučarji
orlytm napisal/-a:Daomab napisal/-a:2. da ne poskušaj vozit ovinke zakoličene z lesenimi količki tako kot to delajo smučarji
haha ... a to na Javorniku na zgornjem koncu "flow" linije?
Mojo Jojo napisal/-a:Sicer v soboto. Kar se ferderba na vzponu, se zase porihta na spustu.
vodusekz napisal/-a:da lahko tudi na šentviški na najmanjši jumpi z malo hitrosti padeš ko norc in dobiš balanco v stegno in s čelado poljubiš drevo
Vrni se na Tehnika vožnje, gradnja poti in poligonov, ostale kolesarske tehnike
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov