Moje ime je Mojca in sem se na tablo registrirala pod Factory Store, ker bi vam rada v tej rubriki podajala informacije o novostih, akcijah, razprodajah in vsem, kar vas, kot gorske kolesarje zanima.
V naši hiši zastopamo naslednje blagovne znamke:
Specialized, GT, Knog, Topeak, KED, Osprey, Hutchinson, Jagwire, Pedros, Kinetic, OK Baby, SIxSixOne, Royal, Alpinestars, ONE, GORE bike & running wear, Castelli, Lizard Skins, Master Lock, No Flats, Xenofit, Born, Crank Brothers, Holmenkol, RockTape, EasyTape, Sportique, Compressport, ROWO, Yurbuds, YAKIMA.

Kot uvozniki si zaradi trgovin, katerim prodajamo našo robo v spletni trgovini ne smemo dovoliti popustov, saj to ni kolegialno do naših rednih odjemalcev: Extreme Vital LJ, Škofja Loka, BL Šport Celje, JB Center Novo Mesto, SB shop Maribor, DJAK Nova Gorica, Špica Šport Kamnik, Bikemanija Ljubljana.... in mnogo drugih.
Imamo pa outlet kotiček RAZPRODAJA na povezavi: http://www.factorystore.si/razprodaja, kamor vsak dan dodajam vzorčne kose oblačil in opreme, ki jih imamo v omejenih količinah in vam jih lahko ponudim z akcijsko ceno.

Če pa kdo od vas potrebuje kakšne drobne dele SPECIALIZED koles (nosilčke menjalnikov, cable guide, shock linke, nihajke...) pa se lahko obrne name: mojca@factorystore.si
Želim vam prijeten dan.