Mojo Jojo napisal/-a:Odgovor bi dobil. če bi drugi zs katerega omenjaš dejansko poslal, tako pa si poslal samo vprašanje o ceni.
jery napisal/-a:Lej mojo jojo, meni ni namen, da bi se neki osebno prepucaval s komur koli. Moj namen je, da so oglasi brez cene in tel. kontaktov neuporabni, ker ne moreš navezati takojšnega kontakta in čim hitrejše izvedbe prodaje oziroma nakupa,če ti zadeva odgovorja. Ne, da si za eno malo zadevo dopisuješ tri tedne.
Podobne zahteve imajo tudi na drugih forumu in opažam, da smo se uporabniki na to navadili in zadeva dobro funkcionira. Tako, da moj predlog je, da na tudi na tem forumu uredimo zadevo na tak način.
Mojo Jojo napisal/-a:Prav zaradi neresnosti ne dajem več tel.št., ker nekateri nočemo cele dneve poslušat telefona. In tako bo ostalo. Pika.
In zs-ji so prav zato, da se izmenjajo osebni podatki.
PS: Če dam ceno na oglas, ne pričakujem cenkanja in ga tudi ne bo, če pa dam oglas brez cene pa pričakujem ponudbo.
Aja, še vedno čakam opravičilo
Mojo Jojo napisal/-a:Pa dobr, kaj tebi ni jasno? A sem ti lepo povedal, da tvojega zs-ja nisem dobil. A to je zdej moj problem? Po tvoji analogiji bi lahko tudi jest dal tebi negativni feedback, ker sprašuješ o ceni potem pa ne bu ne mu.
Mislim, da tukaj napadaš samo ti in še vedno nočeš doumeti, da si se prenaglil oz. da iščeš dlako v jajcu. Če bi se jest posluževal tvojega sistema, bi lahko tukaj vsak teden koga omenil in pomoje še marsikdo drug.
Tistega o adminu pa nisi dobro oz. si preveč dobesedno razumel. Hotel sem povedat, da je očitno prišlo do neke sistemske napake.
Berger napisal/-a:Jas bi se pa rejs lejpo zahvalo zach69 za dober biznis!
šumski napisal/-a:uprabnik mastif
drugič spet.. vse je potekalo kot se spodobi
mastif napisal/-a:šumski...hvala enako. En velik + dobiš kot kupec;)
Subject: P: Focus Black Forest Expert - 375€
Naprodaj je gorsko kolo Focus Black Forest Expert, velikost small (nekje +- 165-175cm). Kolo je vrhunsko ohranjeno, voženo res minimalno dve leti in še to večinoma po asfaltu in makadamu - lahko ocenite po še originalnih gripih in plaščih. Vse deluje brezhibno, kolo je brez večjih prask, udrtin, razpok.
Oprema je kvalitetna in vključuje Manitou R7 vilico, Shimano XT zadnji menjalnik, Shimano SLX gonilke, Avid Elixir R hidravlične zavore, Shimano pesta s kvalitetnimi in lahkimi Alexrims obroči ter Continental Race King 2.2 plašče. Vilica ima možnost popolnega zaklopa.
Z računom.
Cena novega: 1200€
Prodam za manj kot tretjino cene novega - 375€
Možen ogled in test v Ljubljani.
Več na ZS.
bici napisal/-a:da sem DOBIL višjo ponudbo (ne sam zvišal cene!).
Snakes napisal/-a:bici napisal/-a:da sem DOBIL višjo ponudbo (ne sam zvišal cene!).
Ma daj delaj se s koga drugega norca. Kaj pa je to drugega kot posredno visanje cene? Sem te vprasal ce mi ga das po prvotni ceni in si rekel ne.
BTW, kdo ti je dovolil da javno kazes PMje? P pomeni private, razumes? Se ne spomnim da bi me vprasal.
bici napisal/-a:
Ti si odločil, da me izpostaviš na tabli, brez moje privolitve.
BTW, javno objavljena prodajalčeva cena je pravno zavezujoča. Je pa res, da jo kupec v primeru, da prodajalec lastne ponujene cene ne drži, lahko izterja po sodni poti.
Včasih se trgovci zmotijo in napišejo napačno ceno (mimovrste ...) in če je kupec tečen, tudi lahko dobi po tej "napačni" ceni izdelek.
koko82 napisal/-a:BTW, javno objavljena prodajalčeva cena je pravno zavezujoča. Je pa res, da jo kupec v primeru, da prodajalec lastne ponujene cene ne drži, lahko izterja po sodni poti.
Včasih se trgovci zmotijo in napišejo napačno ceno (mimovrste ...) in če je kupec tečen, tudi lahko dobi po tej "napačni" ceni izdelek.
Zavezujoča postane šele, ko je sklenjena pogodba. Torej ko oddaš naročilo. Pred tem cena ni zavezujoča in se lahko brez problema viša ali niža.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov