gorhikvi napisal/-a:Wilko pohvale za trud.
Upam, da boš tole kritiko vzel na znanje. Takšnega početja se ne objavlja na javnih forumih. Garantiram da bodo tvoje skakalnice v roku enega meseca vse podrte - žal. Ta forum ne beremo samo kolesarji ampak tudi tisti ki naše početje "sovražijo" in proge uničujejo. Je pa res da iz tvojega opisa niti približno ne vem kje to naj bi bilo pa sem na Rašici pečen tako, da tvoj progica mogoče celo preživi.
mito dc napisal/-a:Bravo Wilko!!!!
gorhikvi napisal/-a: in ima probleme s pijačo.
S... napisal/-a:Men še kr rata spodi furat pa nisem med najmanjšimi... ko začutiš zadnjo gumo na jajcih si dovolj nizko
gorhikvi napisal/-a:PA kaj zdaj rabiš organizirano akcijo? Vzem žago pa zrihti iz lesa pa skakalnico nared.
Strusl napisal/-a:Nažalost sporočam da sem danes na turi srečal možaka s traktorjem ki je uničeval zgornji del Pako trejla.
Človek je bil izredno agresiven in nevljuden.
Izmenjala sva si nekaj besed v stilu .... zakaj pa uničujete kolesarsko pot? in odgovor v smislu To je moja gmajna, mene ni nuben nč prašu, jst kle davke plačujem vi pa s kolesi uničujete.
Zigiyt napisal/-a:Na koncu Pakota, Pacmana in New Jeti. Direktno nad igriščem športnega društva
Vrni se na Stanje gorskokolesarskih poti
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov