barantanje

Vse kar ni za nikamor drugam.

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a R4NDOM » 26 Mar 2015 13:14

wow :shock:
Uporabniški avatar
R4NDOM
član
 
Prispevkov: 691
Pridružen: 24 Okt 2012 13:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a JoJo 2x » 29 Mar 2015 21:47

andrazpogacar napisal/-a:Whatever pa ti si res pameten....za enga trgovca z osnovnim znanjem matematike smo ti stopili na zulj kaj !?.Evo ti pikice.... :). Zdej pa pejt k masi podpisati da si proti homosexualcem da bos ta prav butl se uradno....andraz,drejci nima veze....se vedno bom prišel k tebi v stacuno pa te jebem kot trgovca...ti bos pa lepo tiho da boš zaslužil svojo lepo marzo da bos lahko v nedeljo župniku dal za dildota.lohk si pa dildota namestis kar namesto sedeža na kolesu....saj vsi vemo kam si usmerjen lepi :)
Jebe se men če ti se ni jasno....trgovce bom pa zmeri jebu....zakaj....ker ste pizde izkoriscevalske


@Tabla.mtb.si
Tole ni za BANovce???!!!
For fucks sake... Model je offtopic, več kot očitno rad trolla po forumih in štacunah...

In sedaj ontopic:
Nekaj je zaslužek, če si uvoznik za določeno znamko koles.
Ne vem pa kaj ste se spravl na whateverja pa neki serjete.
Je povedal na kulturen način kot kolesar, kot član foruma.
Vsakič k sm pršou v štacuno je bil prijazen, komunikativen, odgovoril tudi na kakšen mail izven delovnega časa itd.
IN JA! Kdaj sem tudi za dodaten popust vprašal. Če je bil, OK, če ne pa tut no hard feelings.

Kar se mene tiče, za 5€ prihranka na menjalniku naročat iz tujine... Ne, raje podpiram slovenske trgovine, ker vem da želim imeti tudi kakšno uporabno trgovino v Sloveniji.

P.s. tale tema je resno resno bullshit... Odgovoril zgolj zato, ker nekateri res pretiravajo...
Đabe kameli kombajn...
Člowk obrača, šnopc obrne!
JoJo 2x
član
 
Prispevkov: 1357
Pridružen: 28 Maj 2005 13:48
Kraj: Borovnica-kotlina Coklburg

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a TTOCS » 02 Apr 2015 12:33

Odgovarjam na čisto prvi post Luke:
lukanovak napisal/-a:redko kdaj odprem kako temo, no zdej sm jo :)
zanima me, ko natankate poln kesl na bencinski, a zahtevate popust ?
ko častite 2,3 rundo v bifeju, a zahtevate popust ?
ko grete v pekarno po 5 kil kruha, a zahtevate popust ?
ko grete na drago večerjo, a zahtevate popust ?
ko grete frizerju, a zahtevate popust ?
NE, ane ? zato, ker ga ne bote dobili, niti ne poštudirate na to, da bi vprašali za popust...plačate in je vse OK.
Lp


Bencinska: ne, do zdaj nisem pomislil. Bom pa to probal naslednjič v avstriji, za foro.

Bife: Obvezno. Naše stalne bifeje smo s kolegi že toliko zdresirali, da je vsaka 6. runda na račun gostilne. Smo pa stalni gostje.

Pekarna: redno obiskujem tri pekarne. V vseh dobim brez fehtanja ob vsakem večjem nakupu kaj gratis. Sploh proti 22 uri zvečer. Kupim kruh v vrednosti 2€. Dobim rogljiček za 80c. Čez dan je treba kupit več, da kaj dobiš. V pekarni kjer sem vsak dan pa zmeraj kaj dobim od pekovskih izdelkov. Tudi sendvič da free. Sem stalen gost.

Gostilna: za dve - ne. Če pa pripeljem 20-30 in več ljudi (osebni prazniki), se že vnaprej dogovorim za popust, ali lastno vino, lastno torto, itd. To delajo vsi meni poznani prijatelji, sorodniki. Tako v gostilnah je. Smo le občasni gostje.

Frizer: ne hodim več. Nabavil dobro mašinco in škarje, pa me žena striže.

Servis avta: redna stranka sem 12 let. Vedno mi da popust, računa manj ur, itd. Dobim račun.

Nakup kolesarske opreme: nikjer nisem redna stranka. Za malenkosti do 10€ ne pisnem. Pri vrednosti 50€ vprašam ali je kaj popusta. Pri vrednosti 100€ in več 100% rečem za popust. Ga tudi vedno dobim.
Nakup kolesa: ga še nisem kupil z manj kot 20% na MPC in to v začetku sezone.


Luka; upam da si izluščil bistvo: odvisno koliko tam zapravim. Če je znesek visok (lahko enkraten, ali veliko manjših nakupov), potem rečem in pričakujem popust. In ga vedno dobim.
Menim da vsi dobri trgovci tako funckionirajo, ker želijo obdržati stranko in ker vedo da se bo stranka vrnila.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
TTOCS
član
 
Prispevkov: 2958
Pridružen: 22 Feb 2003 21:07
Kraj: Slovenska Bistrica

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a AnzeK » 06 Apr 2015 12:07

Kot nekaj časa zelo redna stranka (Luka) Novak bajk šopa v Žalcu, lahko povem, da kar je "veliki" Luka Novak naredil meni in druščini z Celja ni moralno in etično nesprejemljivo kaj šele pošteno z njegove strani.
Kot navdušenci smo na v uvodnih korakih spoznavanja športa MTB večkrat zahajali v njegovo trgovino po nasvete in storitve, saj je izkoriščal ime, da je nekoč (ko šport še ni bil tako razvit) dosegal bujno dobre rezultate. Kaj kolikokrat je podal nesramno slabe nasvete da se je znebil opreme ki mu je stala na policah več let in se je ni mogel znebiti, prodal nam čelade, ščitnike, nasploh komponente starejše tudi od 4 let. Ko sem kupil kolo je njegov oče obljubil 5% popust na gotovino, naslednji dan ko sem prišel z gotovino po kolo pa je delal Luka, o popustu ni hotel slišati in dobesedno z jezo češ kaj si dovolim izsiljevati in govorim laži prodal kolo po polni ceni. Servisi so bili astronomsko dragi (menjava nosilca menjalnika in novi gripi cca 95eur, menjava samo zavorne tekočine 35eur, pakne zavor po 25 eur/par, menjava in nakup novega shifterja x5 za 70eur, nova pedala (na crcju in v sosednji trgovini cca 35 eur) je on prodal za 80, in še bi lahko našteval), da neomenjam poglavja ko je Luka v njegovi trgovini prodajal njegovo "kot novo" kolesarsko opremo za katero seveda kot pravi balkanec (ali kakšno frazo že uporablja da smo) ni izdal računa, a ker smo slepo verjeli njegovim na papirju vrhunskim rezultatom (vsi vemo kakšen nivo dirkanja je bil včasih in kakšen je danes) in njegovi karizmi smo vse slepo kupovali in upoštevali njegove nasvete, ki niso bili nič drugega kot sitenje njegove neomejene potrebe po še več denarja, povem lahko samo to če bi bil Luka do mene in mojih kolegov pošten bi bili lojalne stranke še dan danes, kaj bi mu prineslo več profita?... you do the math...
Da o odprti temi ne govorim saj ima malo smisla, vsi vemo da se v trgih v katerih je med konkurenti vspostavljena "popolna konkurenca", posluje drugače pa naj to pomeni privabljanje strank s popusti (tudi če to pomeni manjšo maržo) ali pa kakšna druga oblika ugodnosti (tako pač je kjer je konkurenca, najboljši bo uspel, manj sposobnim pa se slabše piše). Naj Luka sam pove, mar je on tako neumen da nikoli ne koristi popustov od zavarovalnice, popustov v avtohiši ipd... Katerih višina popusta je v kar dosti primerih odvisna tudi od sposobnosti pogajanja kupca samega. In ne, ti popusti niso praksa samo v Sloveniji ampak tudi drugje (Kanada, Anglija, Italija Avstrija... govorim s prve roke, ker imam s tam prijatelje).

Vse to sem napisal ker sem še vedno izredno prizadet, užaljen in zgrožen nad njegovim izkoriščevalskim odnosom. Vse ampak res vse kar sem imel.... prihranke, vso trdo počitniško delo skratka vse vire denarja katerega sem takrat še imel sam znosil njemu. Vem pa da nisem edina stranka katera vam lahko pove podobne zgodbe o bajk šopu Novak, sam jih poznam še kar precej, pojdite povprašat trgovce v ostalih 2 kolesarskih trgovinah v Žalcu ect... Za konec bi rad napisal še to da so vsi podatki katere sem napisal absolutno resnični, da nisem noben škodoželni fanatik, vse sem temeljito premislil z objektivnega vidika in vedno prišel do istega zaključka.

(če je uporabnik "table" še katera žrtev bajk šopa Novak v Žalcu, ga prav tako spodbujam da napiše svoje pa naj bodo dobre ali slabe izkušnje z njim...)
AnzeK
član
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 06 Apr 2015 11:27

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a lukanovak » 06 Apr 2015 17:55

@AnzeK

a se ti hecaš ?????????
a si zaposlen v oz te je kaka konkurečna trgovina v okolici na našuhtala, da si tole sedaj napisal ????

kje si ti zdej te cene najdel, ojoj... js bi se že mogo s ferrarijem furat, ne pa za 15 let starim vitojem

še eden si od tistih, ki je glasen za tipkovnico. tipično slovensko... :wink:

Pa o mojih rabljenih stvareh. Vrhunske kot nove stvari sem prodajal za smešno nizke cene...

če si tako pogumno tole sedaj na tablo napisal, a si tako pogumen in prideš k meni v trgovino se pokazat, ker bi res rad videl kdo si ? :wink:
lukanovak
član
 
Prispevkov: 644
Pridružen: 06 Nov 2009 15:24
Kraj: Žalec

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a AnzeK » 06 Apr 2015 18:38

@lukanovak verjemi, da mi samo moja vest neda miru, nobenih lobijev, ničesar! Upam da bom samo kriega mulca naredil bol previdnega kot smo bili mi, da nebo izkoriščen. Boš zanikal? Da nikoli nisi naredil to ali česa podobnega? Da si prodajal prastare stvari za ogromno denarja? Da si astronomsko računal za servise? Vrhunska ohranjenost za nizko ceno je pa tako ali tako subjektivna. (Po ceni novega si nam prodal leto furano opremo) In če je res vse izmišljeno, bi bil lokalno pa tudi na ravni državne scene na boljšem glasu kot trenutno si.
V živo? Luka s tabo se žal neda pogovarjat v živo... nočes sprejeti nobenih menj, zavrneš in popljuvaš vse kar neprodajaš ti oz. ni tvoje, sploh ne pustiš do besede... tako da tako ali tako nima smisla.
In prosim če je v Sloveniji vse tako najslabše in pokvarjeno, najslabši in najbol nesposobni ljudje, prosim preseli se v eno izmet (prepričan sem da jih je malo morje... not) drugih top držav na svetu, kjer boš užival svoje sanjsko življenje. Pa še nekaj... osebno nimam proti tebi nič, vse kar sem napisal se navezuje na tebe ko si v vlogi prodajalca za pultom...
AnzeK
član
 
Prispevkov: 2
Pridružen: 06 Apr 2015 11:27

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a lukanovak » 06 Apr 2015 18:48

Lahko grema skupaj na pivo, da ne bom kot prodajalec za pultom. Ni hudič da ne bi vedel, kdo si, če si bil tolikokrat pri meni. :wink:
Da ti ne bo treba v trgovino stopit, me lahko pokličeš na 031 395 302 in se dogovoriva za pivo.

res me firbec matra, kateremu sem prodajal po astronomskih cenah ???

iz moje strani over&out
lukanovak
član
 
Prispevkov: 644
Pridružen: 06 Nov 2009 15:24
Kraj: Žalec

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a elektrobum » 19 Avg 2016 16:20

Bi se našel kdo, da bi lahko vzel kolo na firmo, si ga da v strošek(-22%), in jaz ti ga odkupim s 11% davkom :shock:

več na ZS
Uporabniški avatar
elektrobum
član
 
Prispevkov: 518
Pridružen: 09 Apr 2012 09:52
Kraj: Kozjansko

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a m66 » 19 Avg 2016 17:13

Kolo na firmo? Lol, ta prvič ko pride durs pogledat bi ti ga zabrisal ven...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
m66
član
 
Prispevkov: 371
Pridružen: 18 Apr 2014 18:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a elektrobum » 19 Avg 2016 18:58

In kaj je tukaj hecnega?...ljudje kupujejo hrano, obleke itd. na firmo!
Uporabniški avatar
elektrobum
član
 
Prispevkov: 518
Pridružen: 09 Apr 2012 09:52
Kraj: Kozjansko

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a m66 » 19 Avg 2016 19:16

Da kolesa v nobenem slučaju, če nisi firma ki dila s kolesi ne moreš nabaviti kot sredstvo s katerim ustvarjaš zaslužek in ga s tem lahko nabaviš brez vstopnega ddv ( oziroma si ddv odpišeš). Oziroma lahko, vendar le do obiska inšpektorja.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
m66
član
 
Prispevkov: 371
Pridružen: 18 Apr 2014 18:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 19 Avg 2016 23:56

To delajo vsi, ki imajo firmo/sp in furajo bicikle
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4917
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a elektrobum » 20 Avg 2016 05:22

Tako je....

No skratka, če je kdo za deal, se naj javi na ZS
Uporabniški avatar
elektrobum
član
 
Prispevkov: 518
Pridružen: 09 Apr 2012 09:52
Kraj: Kozjansko

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a m66 » 20 Avg 2016 07:28

No fajn, upam da kdo od dursa gleda :), easy money
Poz.: Imam firmo, pa mi kaj takega na konec pameti ne pade, pa ne ker bi mislil da premalo plačujem razsipni državi, ampak ker vem da bi me durs pri vsakem pregledu takoj štrafnu...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
m66
član
 
Prispevkov: 371
Pridružen: 18 Apr 2014 18:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a cebe » 20 Avg 2016 07:39

V bistvu je tako v praksi - nekoga, ki plačuje več kot si daje v stroške, VEDNO redno plačuje, itd., pustijo na miru.
Če pa firma ni ravno redni plačnik davkov, lastnik odpira in zapira firme, si prukazuje velike stroške, plačuje malo davka, ima dosti raznoraznih sredstev, kot so kolesa, takšnega vzamejo pod drobnogled.

Npr. na kmetijah, če imajo recimo hmelj, je v pozno poletnem in jesenskem času, ko so stroški ogromni in kasneje davki plačani, daje ponekod v sredstva dobesedno vse - npr. 4, 5 štirikolesnike v parih mescih (za kolege, sorodnike), kolesa, tudi ski-jete, itd.
Pa gre vse skozi, ker itak plačajo veliko v tem času...
...live for something or you'll die for nothing!
Uporabniški avatar
cebe
član
 
Prispevkov: 3564
Pridružen: 23 Sep 2010 19:28
Kraj: Pragwald

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a m66 » 20 Avg 2016 07:52

Gre skozi do trenutka ko si na drobnogledu, ima durs tudi štih probe. Ko pa si, pa pogledajo leta nazaj...aja pa OP govori o DDV...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
m66
član
 
Prispevkov: 371
Pridružen: 18 Apr 2014 18:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 20 Avg 2016 09:14

Problem bi bil samo, če v dobi amortizacije (bi rekel da za kolesa 5 let) nimaš več tega bicikla za pokazat.
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4917
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a rugbyfan » 20 Avg 2016 09:37

Bicikel na firmo je precejšnje tveganje. Tako kot je m66 rekel... Dokler ti ne delajo revizije je ok. Če že tvegaš to narediš zase, za nekoga drugega za 11% dobička je pa to nepotrebno tveganje
Ampak seveda kakor komu paše
rugbyfan
član
 
Prispevkov: 154
Pridružen: 15 Avg 2014 08:19

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a bjakeb » 20 Avg 2016 16:13

seveda gre na firmo. če ma kdo turistično agencijo, ali kaj podobnega ni problema. je pač to rent bike in se lahko davčna postavi na nos.
dodatno pa je treba vedeti, da v LJ skoraj ni šans, da bi ti ob enih povprečnih prometih davčna kadarkoli potrkala na vrata. pa tudi če ti? pač plačaš davek na tist del, briga te.
e-bikes are mopeds.
bjakeb
član
 
Prispevkov: 556
Pridružen: 03 Maj 2011 08:14
Kraj: el đej

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a Tzuli » 20 Avg 2016 16:18

Naš bajk park ima vsa kolesa na firmo jasno. Moraš imeti registrirano dejavnost, take vrste da za svoje opravljanje potrebuje kolo.

Ampak da nagovarjaš folk po forumu za utajo davka se mi zdi pa rahlo perverzno.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
 
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a bjakeb » 20 Avg 2016 16:19

kar se barantanja tiče pa, zakaj pa ne bi vprašal za popust. če ga dobiš ok, če ne pa ne.

pa seveda za nakup na gotovino pa pričakujem kakšen procent popusta.
e-bikes are mopeds.
bjakeb
član
 
Prispevkov: 556
Pridružen: 03 Maj 2011 08:14
Kraj: el đej

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a m66 » 20 Avg 2016 18:20

Mojo Jojo napisal/-a:Problem bi bil samo, če v dobi amortizacije (bi rekel da za kolesa 5 let) nimaš več tega bicikla za pokazat.

Eh no, mal svojega računovodjo vprašaj - vstopni ddv lahko pišeš samo na zadevo, ki jo potrebuješ za opravljanje svoje dejavnosti, ali jo prodaš naprej. Bicikla si nekak recimo en programer nima kam pisat, ravnotako tisti ki izdeluje in prodaja blazine. Pa bjakeb, pri tebi še očitno nikoli ni bilo inšpektorja če misliš da takrat ko te dobijo plačaš ddv in je...Sej ne rečem folk dela vse in svašta in večine ne dobijo ampak vseeno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
m66
član
 
Prispevkov: 371
Pridružen: 18 Apr 2014 18:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a Mojo Jojo » 21 Avg 2016 00:03

m66 napisal/-a:Eh no, mal svojega računovodjo vprašaj - vstopni ddv lahko pišeš samo na zadevo, ki jo potrebuješ za opravljanje svoje dejavnosti, ali jo prodaš naprej.


Prosim link do zakona, ki potrjuje tvoje trditve.
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
 
Prispevkov: 4917
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a koko82 » 21 Avg 2016 07:52

Mojo zddv-1 63. člen

(obseg pravice)

(1) Davčni zavezanec ima pravico, da od DDV, ki ga je dolžan plačati, odbije DDV, ki ga je dolžan plačati ali ga je plačal pri nabavah blaga oziroma storitev, če je to blago oziroma storitve uporabil oziroma jih bo uporabil za namene svojih obdavčenih transakcij, in sicer:
Uporabniški avatar
koko82
član
 
Prispevkov: 2729
Pridružen: 16 Feb 2005 18:06
Kraj: Bajkmanija

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a m66 » 21 Avg 2016 08:05

WTF??, Google ZDDV-1. Pa kaj ti misliš da če si davčni zavezanec lahko kupuješ vse brez ddv oz. si pišeš za vse kar kupiš vstopni ddv?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
m66
član
 
Prispevkov: 371
Pridružen: 18 Apr 2014 18:31

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a jery » 21 Avg 2016 12:13

Dobre računovodje imaste, da vam da take stvari v osnovna sredstva in posledično nosi odgovornost pri utaji davka.
jery
član
 
Prispevkov: 227
Pridružen: 28 Feb 2006 23:10

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a jernejm » 22 Avg 2016 14:45

Komplicirate stvari, ko pa so dokaj enostavne.
Podjetje imaš lahko registrirano za vsesorte, torej ima lahko nek kolesarski servis (npr. CrklaLampa d.o.o.) registracijo za opravljanje dejavnosti na različnih področjih, tako je lahko registriran za npr. trgovino z avtodeli, turistično dejavnost, komercialni ribolov, vesoljska raziskovanja, proizvodnja in promet z jedrskimi snovmi....
Če imaš torej v registraciji dejavnost, za katero potrebuješ nekakšno sredstvo (torej ribiški čoln, kolo itn. ), potem ga lahko daš v stroške kot osnovno sredstvo za opravljanje dejavnosti. Je pa potrebno na nek način to sredstvo naprej upravičiti, torej če kupiš specialko za 10k in razlagaš da boš izposojal kolo turistom, ti noben ne bo verjel. Jih moraš kupit potem vsaj 8 hehehe.
Če kupiš hišo na vrhu smučišča z namenom opravljanja turistične dejavnosti, moraš prikazati kasneje prihodke od te dejavnosti ipd. Ker drugače je to pač vikend za direktorja in amen.
jernejm
član
 
Prispevkov: 145
Pridružen: 03 Avg 2014 16:04
Kraj: Nad Pivko

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a Vitto1 » 23 Avg 2016 11:46

btw. tudi če je vikend od direktorja se ga lahko piše kot reprezentanco- objekt namenjen zabavi s sodelavci in poslovnimi partnerji, naprimer.

In imaš dejavnost po SKD "dajanje športne opreme v najem ali zakup", pri kateri lahko kupiš kolo in si ga všteješ kot strošek pri polnem s.p.ju tudi če nisi ddv zavezanec. jaz to imam ravno zaradi tega, ampak sem itak normiranc tako da isto kot da nebi imel. če bi imel tudi gotovinsko poslovanje, bi zagotovo vzel kolo zase na s.p.
Vitto1
član
 
Prispevkov: 950
Pridružen: 16 Okt 2012 17:50

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a jernejm » 23 Avg 2016 13:05

Za reprezentanco gre lahko točno določen del sredstev, ne kar povprek, tole je normiran znesek glede na promet in naj ga ne bi presegli. Torej če ima firma pol miljona letnega prometa ne more v stroške dat koče za dvesto jurjev, ne glede na amortizacijsko dobo, ki jo lahko sicer razvlečeš, ampak reprezentančnih sredstev ne moreš naložbeno opravičevat...
jernejm
član
 
Prispevkov: 145
Pridružen: 03 Avg 2014 16:04
Kraj: Nad Pivko

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a vr » 23 Avg 2016 14:16

Kolo za prevoz v službo/do strank? :evil:
Uporabniški avatar
vr
član
 
Prispevkov: 706
Pridružen: 01 Jun 2009 08:35

Re: barantanje

OdgovorNapisal/-a koko82 » 23 Avg 2016 14:44

Verjetno si moraš potem tako kot pri avtomobilu obračunavat boniteto (1,5% nabavne vrednosti na mesec).
http://mladipodjetnik.si/novice-in-dogo ... tne-namene
Uporabniški avatar
koko82
član
 
Prispevkov: 2729
Pridružen: 16 Feb 2005 18:06
Kraj: Bajkmanija

Prejšnja

Vrni se na OfftopicKdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov

cron