Tudi jaz bi se zelo priporočal za invite, ča ga mi kdo lahko podari, podarim sam tudi dalje. matevz.veber@gmail.com
Najlepša hvala dobri duši! LP
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki Without roots and stones is not fun!!! Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Zahvaljujem se inviterju, tako da mu najlepša hvala! Tako da kdor še želi naj kontaktira na PM.
LP
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki Without roots and stones is not fun!!! Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Nč psihirat, kr *klik* na ... proceed anyway. Neke linke so imeli po strani, katere so odmaknili in je zdej stvar časa kdaj bo tole obvestilo izginilo (če sem prav zastopu => http://www.extremebits.org/forums.php?a ... picid=6558 ).