Tomo napisal/-a:...Prvi neprebrabni prispevek je za vsakega posameznika različen ...
Tzuli napisal/-a:Zanima me:
1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)
tolk za zdaj.
Tzuli napisal/-a:Tzuli napisal/-a:Zanima me:
1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)
tolk za zdaj.
1. bo kmalu slišim
2. DELA !!!
3. DELA !!!
:*
Tzuli napisal/-a:Bom kar z videom odgovoril, kjer je jasno prikazano kakšen sem na forumu in kakšen v resnici.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=9beQh1yH5uU
Vrni se na Pomoč, delovanje, prijava motenj, pranger
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov