Lolyx napisal/-a:Znancu sta padla kolesa dol s strehe na avtocesti v ITA ko je prihajal iz dopusta. Zame je to najslabsa varijanta...sam uporabljam nosilec na prtljazniku. Me zmeraj malo skrbi a kaj ko je P208 mali. Občasno tudi v njega stlačim, ampak moram čisto rastavit kolo. Naslednji avto bo terenc al pa enoprostorec.
valdo napisal/-a:Smo pa pred kratkih opravili šatl 5 ljudi in 4 kolesa....je tud šlo.
Nevem če gre to še s katerim tok majhnim avtom.
valdo napisal/-a:Skoda Roomster....
Nevem če gre to še s katerim tok majhnim avtom.
L.p Grega
Surfac napisal/-a:Ja seveda![]()
MiLi napisal/-a:kaj pa kakšen FIAT?
El Tomzo napisal/-a:Kangoo maxi.![]()
Nova serija zgleda lepše kot Berlingo Maxi.
Nikolaj napisal/-a:Sam imam Transporterja z dolgo medosno, to je to. Prostora zadosti, da ni treba biti Tetris šampion, vse ostalo (stroški, zmogljivosti, razen vinjete) primerljivo z osebnim avtom.
Pa še všeč mi je, da je bolj plastičen, ni tako občutljiv za poškodbe pa z lahkoto ga očistiš (ponavadi je zadosti če ga pometem).
LP
Nikolaj
El Tomzo napisal/-a:Citroen Berlingo /Peugot 2019 bo izgleda imel tudi zložljive sedeže v dno.
https://www.youtube.com/watch?v=kwrKLqBQnQo
Cena verjetno visoka ...
m789 napisal/-a:Luka, hvala za tale link, vidim da je svaba nastudiral zadeve...
Ce bo kje prilika bi se dobila enkrat da poslatam zadevo?
LOV2XLR8 napisal/-a:V Xsaro Picasso gresta ob popolnoma odstranjenih zadnjih sedežih preverjeno dva komplet bajka (brez kakršnegakoli razstavljanja). Enako v tavelike enoprostorce a la Sharan, Alhambra (obe generaciji), Galaxy ipd. - vse brez snemanja sprednjega kolesa. Razni Berlingoti pa so tako že stalnica.
Čudi me, da nihče ni linkal uporabnega članka od Maha: http://mtb.si/component/content/article ... kam-bi-dal
Sam konjenico najraje vozim v avtu zaradi udobja med vožnjo in varnosti bajkov. Če so štirje bajki, pa na streho. Thule Proride 591 oz. po novem 598 služijo b.p. že 12. leto/200k+ prevoženih km. Po mojem mnenju je to boljša rešitev od kljuke, ki bi jo sam uporabljal do vključno treh bajkov zaradi obremenitev in neenakomerno razporejene teže. Dodaten problem pri nosilcu s kljuko je sol na cesti pozimi in vožnja po slabših cestah.
LOV2XLR8 napisal/-a:V Xsaro Picasso gresta ob popolnoma odstranjenih zadnjih sedežih preverjeno dva komplet bajka (brez kakršnegakoli razstavljanja). Enako v tavelike enoprostorce a la Sharan, Alhambra (obe generaciji), Galaxy ipd. - vse brez snemanja sprednjega kolesa. Razni Berlingoti pa so tako že stalnica.
Čudi me, da nihče ni linkal uporabnega članka od Maha: http://mtb.si/component/content/article ... kam-bi-dal
Sam konjenico najraje vozim v avtu zaradi udobja med vožnjo in varnosti bajkov. Če so štirje bajki, pa na streho. Thule Proride 591 oz. po novem 598 služijo b.p. že 12. leto/200k+ prevoženih km. Po mojem mnenju je to boljša rešitev od kljuke, ki bi jo sam uporabljal do vključno treh bajkov zaradi obremenitev in neenakomerno razporejene teže. Dodaten problem pri nosilcu s kljuko je sol na cesti pozimi in vožnja po slabših cestah.
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov