aanderle napisal/-a:Ja. Maxxis si je ponovno dovolil proizvodno napako, kot je bilo v preteklosti pogosto že na Minionkah. Plašč je deformiran in ničesar ne moreš storiti proti opletanju. Lahko voziš opletajočega, ali pa ga samo neseš nazaj, kjer si jo kupil in zahtevaš zamenjavo ter upaš da bo bolje. Žal je bila večina Assegaiev na trgu pri nas zanič.
Sam sem imel srečo, moja je OK, kupil sem jo takoj ko je prišla na trg, da sem za silo zamenjal Shortyja. (z modifikacijo)
PJ napisal/-a:Lahko je sicer problem tudi v zracnici ampak je po moje manj verjetno. Vecja verjetnost je, da je zanic guma. Sam sem par let nazaj imel podoben primer s Schwalbe. Ne da so drugace Schwalbe vzor ravnih gum, ampak ta je bila tako ekstremno deformirana, da si cutil med voznjo. Poslal nazaj na Bike-discount, kjer sem jo kupil in brez vprasanj dobil novo.
trunto napisal/-a:Sam imam podoben "problem" na sprednji Rocket Ron TLR Addix SpeedGrip (29").
Ni nekaj strašnega, ampak če si picajzlast tko kot jest, potem je problem.
Sem dal 3x gor pa dol vse skupi, pa čekiral feltno če je zvita, na koncu vedno isto.
Na enem mestu malce odstopa, kar se vizualno opazi samo pri hitrejšemu vrtenju, čuti se pa nič.
Če ne čutiš med vožnjo je po mojem OK.
MiLi napisal/-a:meni je Assegaijka, kar občutno opletala. po tisti črti oz robu je zgledalo, da je guma sedla v nulo, zato sem nekaj časa vozil opletajočo ter se sprijaznil s to napako. a mi nekak ni dalo miru, zato sem jo nato namazal z žajfnico ter ponovno napumpal na 4 bare. zdaj ne opleta več.
MiLi napisal/-a:samo ta rob, ki sede v felgno.
cebe napisal/-a:Bi blo lepo, ce bi "mloncar" pokazal svabskega Švableta po parih furah...
mloncar napisal/-a:cebe napisal/-a:Bi blo lepo, ce bi "mloncar" pokazal svabskega Švableta po parih furah...
Schwalbe Hans Dampf 2, 2.35x27.5, SuperGravity in soft mešanica gume. Po dobre tednu je zgledala takole (5-10 povsem odtrganih čepov + večina jih je bilo natrganih).![]()
Podobno se mi je zgodilo tudi na prejšnji verziji Hand Dampf (tudi SG, soft). Zanimivo je pa to, da Magic Mary (SG, soft) ali Rock Razor (SG, soft) teh težav nimam. Vse omenjene gume so bile na zadnjem kolesu, vozim pa tlak malo pod 2 bara.
zokinjo napisal/-a:Včeraj sem prav namenoma namontiral wheelsete z MM in jih šel zlorabljat. Do konca. Tudi črte po asfaltu polnem poškodb in čepki se sicer zližejo, odtrgal se ni noben.
cebe napisal/-a:Je pa res, da se te tezave pojavljajo na HD, na MM recimo skoraj nobenemu.
zokinjo napisal/-a:mloncar napisal/-a:Hmmm... Jaz z novo Adix mešanico še nisem imel problemov. S staro mešanico (VertStar, TrailStar in PaceStar) pa vedno in sem jih ato obstruiral zadnjih pet let, dokler ni v Scwalbe prišel mojster iz Contija.
Ali imaš ti že Adix mešanico?
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov