https://www.youtube.com/watch?v=m8DDs6v-_r4
nedaj se Boco

@DepraDepresija napisal/-a:![]()
Tle se full ne strinjam...kdor posluša vse oz. skoraj vse ima pomoje velik bolj izpiljen glasbeni okus. Seveda v vseh zvrsteh najdeš šrot... v enih več, v drugih manj...lahko pa rečem, da je starejša muzka veliko boljša in kvalitetnejša od novejše - recimo od 2000 dalje (izjema je elektronka)Depresija napisal/-a: Kdor spreminja glasbeni okus kakor veter zapiha ... sorry, ampak iz mojega vidika pomeni to, da človek pojma nima kaj mu je všeč.(kar ni nič narobe)
In najbolj bedna izjava mi je da nekdo posluša ''vse'' ...![]()
Žal Depra, sem tak tip, ki posluša skoraj vse.Mojo Jojo napisal/-a:Tle se full ne strinjam...kdor posluša vse oz. skoraj vse ima pomoje velik bolj izpiljen glasbeni okus. Seveda v vseh zvrsteh najdeš šrot... v enih več, v drugih manj...lahko pa rečem, da je starejša muzka veliko boljša in kvalitetnejša od novejše - recimo od 2000 dalje (izjema je elektronka)Depresija napisal/-a: Kdor spreminja glasbeni okus kakor veter zapiha ... sorry, ampak iz mojega vidika pomeni to, da človek pojma nima kaj mu je všeč.(kar ni nič narobe)
In najbolj bedna izjava mi je da nekdo posluša ''vse'' ...![]()
Tipično če pogledaš slovensko narodno v zadnjem obdobju. Razen kakšne izjeme, je vse po vrsti res totalno sranje.
Buschi napisal/-a:...poslušam praktično vse, od slovenske narodne, starejšo slovensko narodnozabavno(modrijani mi ne potegnejo sploh) , narodna glasba nemško govorečih dežel(jebat ga, nemška kri), pop, metal in rock vseh zvrsti(zadnje čase bolj gotski), slovenski in nemški rap, oldije (tako slovenske , nemške ali angleško govoreče), od novejših zvrsti pa dreamdance, drum'n'base(tega čedalje manj) in pa dubstep.
In jasno, klasika...bolj znanih avtorjev...
Redno hodim samo na koncerte Rammsteinov in Jarra, ostalo kar pride mimo(Britflojdi, Epica,...). Žal mi je samo da nisem šel na God Is An Astronaut(pa v Šiški so bili), U2 v Zagreb in Cranberise v Udine.
Ampak, ko moški pevski zbor zapoje Slovenec sem, je pa to to...več ni:
https://www.youtube.com/watch?v=QQ0zLz1T6VQ