Stran 1 od 1

Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Objavljeno: 19 Feb 2015 15:01
Napisal/-a Retired3x
Živjo!

Radio Capris in Banka Koper iščeta najbolj zanimivo lokalno športno društvo oziroma najbolj izviren istrski šport.
http://www.radiocapris.si/dogajanje/n/c ... e-nam-kako

Vsa prijavljena športna društva imajo svojo zaporedno številko, številka našega je 30. Glasovanje poteka preko SMS sporočil na tel. številko 031 533 288 od 16. 2. do 20. 2. (vsak lahko pošlje eno sporočilo na dan, obravnava se kot normalno sporočilo, torej je praktično zastonj).

Če nas želite podpreti, pošljite SMS sporočilo v vsebino »ISTRA 30« na številko 031 533 288.

Društvo, ki bo prejelo največ glasov bo nagrajeno s športno opremo v vrednosti 1000€, naslednja 4 najvišje uvrščena društva pa sponzorske majice Banke Koper.

Facebook stran: https://www.facebook.com/KGKObala?fref=nf

Kratka predstavitev: Adrenalin, moč, druženje, sprostitev in sobivanje z naravo ... to in še veliko več predstavlja gorsko kolesarjenje. Klub gorskih kolesarjev Obala (KGKO) je nastal zaradi ljubezni do športa, ki se na svetovni ravni zelo hitro razvija. Govorimo lahko o gorskokolesarskem bumu. V le enem letu se je v vrstah KGKO združilo okoli 50 članov - od otrok do upokojencev. Čeprav smo mlad klub, nam navdušenja ne manjka! V sodelovanju z občino Izola gradimo kolesarski poligon PumpTrack (PT), ki bo vseboval proge različnih težavnostnih stopenj, na katerih bodo otroci varno prekolesarili prve metre, tisti bolj izkušeni pa trenirali, izpopolnjevali spretnosti ter se zabavali.
Zakaj smo posebni? Ker smo večni entuziasti! Načrt poligona uresničujemo kljub slabim vremenskim razmeram. Namesto dopusta in vikend oddihov kopljemo tudi z lastnim orodjem in sredstvi, da bi PT čim hitreje zaživel.
Ciljev imamo ogromno, vendar smo omejeni s številom znakov, zato jih bomo našteli le nekaj: širjenje gorsko-kolesarskega športa in osveščanje mladih glede vsestranskih prednosti kolesarjenja, sodelovanje z drugimi kolesarskimi organizacijami doma in v tujini, sodelovanje z osnovnimi šolami pri organiziranju športnih dni in drugih obšolskih dejavnosti, organizacija kolesarskih tur po kolesarskih poteh, saj menimo, da bi s svojo raznolikostjo terena Obala lahko z malo razumevanja in dobre volje postala pravi raj za gorsko kolesarjenje na vseh stopnjah.
K akciji »tudi v Istri športamo« smo se prijavili predvsem zato, da bi lahko priskrbeli otroška gorska kolesa in zaščitno opremo ter jo najmlajšim ponudili v brezplačno izposojo.

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

https://vimeo.com/119281514

V imenu kluba se vam v naprej zahvaljujem!
Lp, Nejc

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Objavljeno: 19 Feb 2015 23:46
Napisal/-a Amstaff
Jutri je zadnji dan glasovanja. Hvalezni bomo za vsak sms. Hvala.

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Objavljeno: 20 Feb 2015 18:11
Napisal/-a whatever

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Objavljeno: 20 Feb 2015 21:20
Napisal/-a cebe
Jeee, se je splačal tist sms na dan poslat! :)

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Objavljeno: 21 Feb 2015 00:57
Napisal/-a Vitto1
Eto, po glasovih premagali jadralce, enduraše, plesalce, fuzbalerje, plavalce.. MTB je očitno najpopularnejši šport na obali! :twisted: Hvala za podporo! 8)