Matejček, ti ne bom razlagal... Kar se tiče raznih "cvetk" je zadnje čase prava katastrofa...nekateri "noobi" se obnašajo kot da so kolesarsko enciklopedijo pojedli...samo čakam, da se kakšnemu adminu strga in bodo/bomo vsi leteli v maloro.
pač sm optimist...lahko sem...vsaj ne-bom pesimist kot vas je tuki večina...
ta post pa sploh ni baš pameten
ne žali brez razloga
ps:whatever če že daš 70 jih dam 70.001 sit
Ne post ni pameten - zato sem ga tudi v blodnjaku postal. Namen nikakor ni bil žalitev samo pokazatelj "cvetk", ki so vedno bolj prisotne v vsakdanu foruma. Nismo pesimisti, nas pa včasih kaj iz tira vrže (se strinjaš Izzy )
Zadnjič spremenil Draz_H, dne 09 Apr 2006 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Draz_H napisal/-a:Ne post ni pameten - zato sem ga tudi v blodnjaku postal. Namen nikakor ni bil žalitev samo pokazatelj "cvetk", ki so vedno bolj prisotne v vsakdanu foruma. Nismo pesimisti, nas pa včasih kaj iz tira vrže (se strinjaš Izzy )
Jap je strinjam stabo
Adrenaline is our food. Speed is our drug. Technology is our religion. Bike is our love.
_Samek_ cvetk ti sicer ne manjka. Recimo da tokrat Drazu ne dam prav.
Naša temeljna pravica in dolžnost je da se dokopljemo do dobrega kosa opreme pod najboljšimi možnimi pogoji. Seveda moramo istočasno priznati "drugi strani" da ima pravico do upiranja
Vsaj dva tablaša poznam, ki sta pripravljena takoj ko nekaj ne dela tako kot sta pričakovala, prodati stvar za takšno ceno da se bo prodajala največ en dan v skrajnosti pa uturit celo prvem mimoidočemu .. V čast izumiteljici tega postopka imenujom to stella del nord sindrom
y
Tako da : try your luck punk
_SaMeK_ napisal/-a:rajši nebon napiso ka mislin....
Samek, "kamot" lahko napišeš kaj si misliš, recimo o meni Ne bom zameril. Ti bom dal tudi testno vožnjo z 66RC, če boš kje v mojih koncih, da boš videl, zakaj "se še" ne prodajajo za "pod 60K"
Se ti oproščam, si pač ti naletel kot grešni kozel na katerega "smo morali" izlit vse naše frustracije ob navalu "pametnih bajkerjev". Jaz sem povsod; center imam sicer po novem v Šoštanju, me pa najdeš v Lj, Celju, Prevaljah,
Krškem,...kakor se mi zljubi
Bilo je mišljeno na tvoj post "tnx za podporo tomo"
Seveda se lahko dogovorimo; problem je samo ker si iz MS. Če boš kje na Celjskem delu štajerske sporoč; bomo šli na kako "navzdol" turco
glede tega...sm spregledal ta post
samo nove diske pa vilico pa lahko gremo eno
takoimenovano "turco dol po pregu"...mišleno freeride
pa meni ni problem tja prit meni je problem proga,k jih ne poznam
me bo "očka" spet moral peljat na drug konc SLO
Ma, če bi pri maguri spustil na 30 jurjev, bi še nekako šlo(sam sem novo zadnjo prodal za 15 jurjev)...ampak, če na hitro preletiš bolho, se da dandanes netgnit prav vsakogar...
Buschi napisal/-a:Ma, če bi pri maguri spustil na 30 jurjev, bi še nekako šlo(sam sem novo zadnjo prodal za 15 jurjev)...ampak, če na hitro preletiš bolho, se da dandanes netgnit prav vsakogar...
Na bolhi se pa lahka kar za glavo držiš, po kakšni ceni nekateri prodajajo.
daj samek ne bluzi ker mi dobesedno greš na k***c z to tvojo pametjo. po šoli hodiš kot največji đek, o bajkanju misliš da veš največ vsi drugi ostali tukaj na tabli pa tudi drugi bajkerji pa ne vemo nič o biciklih, ne? daj malo samo poglej te tvoje poste kak si pameten ker misliš da si kolesa pa vse to izmislil ti.