haha, tega modela pa poznam in sm mu že reku da za tek denar ne bo prodal vilic pa vidim da še kar vstraja pri tem

moj fotr ma tudi vrhunsko cestno kolo pa z njim ne tekmuje...
Se ti ne zdi da je to slikano mogoče v trgovini? Ali pa kje na servisu?jupi napisal/-a:govorim o nalepkah na zboju...
ma je res mal bedna...![]()
![]()
![]()
Slikano je v trgovini Bike EK na Ptuju, in tisto zadaj je pult.Badzo napisal/-a:Se ti ne zdi da je to slikano mogoče v trgovini? Ali pa kje na servisu?jupi napisal/-a:govorim o nalepkah na zboju...
ma je res mal bedna...![]()
![]()
![]()
Poglej malo nad pult, visi en kup potrošnega materiala in resnično ne vrjamem da ima doma vsak povprečen oz. še tako hud rekreativec toliko robe-sploh pa recimo pump ki so levo od pulta in plaščev ki visijo nad pultom.
Sicer pa sploh ne vem zakaj se obremenjujete s tem kaj kdo prodaja pa za koliko. To je itak stvar prodajalca in tistega ki kupuje to stvar, prodajan predmet pa je vaša stvar ravno toliko kolikor je to stvar od branjevke na tržnici, razen seveda če kupujete to zadevo.
![]()
B
Zastojn batinePinki napisal/-a:Pa to je tema da se tuki take stvari pove ane? Tema je pa v blodnjaku tko da komu se ljubi naj prebira, komur pa ne pa pač ne.
ne!whatever napisal/-a:..in mi smo tukaj, da se to ne zgodiA to prodaja kak tvoj znanec ?
whatever napisal/-a:http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?t=677 ... ht=big+hit
650€ za 5 let star okvir (2002)Koliko vem so se oz. se prodajajo po 500€ in to letnik 2005 ali novejsi in sicer s swinger 4 way/dhx 3.0.
whatever, da boš lahko mirno spal, okvir je že zdavnaj prodan, tudi ko sem ga jaz prodajal nisem imel nobenih problemov, pa še nekaj folka je blo na listi. Letnik 2005 BH je bil krneki. Pa ne vem kaj si hotel povedat s temi fedri, gor je bil, pa mislim da je še poservisiran FOX Vanilla RC, ki dela vrhunsko.whatever napisal/-a:http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?t=677 ... ht=big+hit
650€ za 5 let star okvir (2002)Koliko vem so se oz. se prodajajo po 500€ in to letnik 2005 ali novejsi in sicer s swinger 4 way/dhx 3.0.