Vsaj upam, da je!

Eno je besedno "teženje", nekaj drugega je pa fizično nasilje!
Si predstavljam.bzenko napisal/-a:Predstavli si da ti en takle skoči pred bajk namest da bi se ti umaknu kot vsi normalni planinci.
O kakšnih posledicah pišeš? Kaj pa ti narediš v takem primeru?bzenko napisal/-a:Verjetno me nisi razumel oziroma sem nerazumljivo napisal. Pelješ se (počasi) mimo skupine planincev, ki se ti lepo umaknejo. Eden izmed njih pa je "naravovarstvenik" in zanalašč skoči na sredino poti pred tebe. Posledice so ti pa verjetno jasne.
Ustavim se ze, potem pa grem mimo in naprej, pregovarjam pa se vecinoma ne, ker nima smisla izgubljati casa s tem. Pre/pogovarjanje s taksnimi osebki je namrec po mojih izkusnjah enako samogovorom, poslusa te nihce, mnenja pa tudi ne bo spremenil.mako napisal/-a:Kaj pa ti narediš v takem primeru?
Če se to zgodi, se pač ustaviš v nulo in izmenjaš kakšno besedo in mu še kaj razložiš.
TBH so kar tam-tam. Če so gozdarji bolj uničevlani, so pa motokrosisti toliko bolj vztrajni. Rezultat je pa enak.MiLi napisal/-a:še vseeno mam rajš motokrosite, kot pa gozdarje ter njihovo spravilo lesa, po razmočenem terenu
ta folk pa res nima občutka za varstvo narave
Ja in to kar trikrat je poizkušal priti mimo, enkret še mal na rikverc v nasprotno smer. BrihtnoSpikster napisal/-a:Ja nič ne, sankač se je po mojem mnenju samo želel preriniti mimo njega in računal na to, da se bo vsak človek ki ima kaj za obvarovati v glavi, sanem nakoncu umaknil. Ta bumbar se pač ni
Če bi ga hotel obvoziti, bi ga lahko mirne duše bolj na široko, prostora je glede na filmček dovolj.TTOCS napisal/-a:Vidi se, da ga je sankač čisto počasi hotel obvozit, a je nekaj šlo narobe.
Namesto preriniti uporabi besedo prestrašiti.Spikster napisal/-a:Ja nič ne, sankač se je po mojem mnenju samo želel preriniti mimo njega
Kako?TTOCS napisal/-a:Pa kako je sploh ta debata padla pod motokrosiste?
Bolj drži:tol napisal/-a:Včasih junak, danes bedak.
Tu velja pravilo: "Malo denarja, malo muzike"ZigaK napisal/-a:težko, imaš slicke, ne znaš, pa še polomljen si
TTOCS napisal/-a:MX motor je najlepši... ko utihne.
Sploh ni res! Včeraj sem naletel na novico, da so zaprli velik del Mežaklje nad jesenicami zaradi možnosti plazov. Območje je fizično ograjeno in strikno offlimits. Ta načrt predvideva naravno obnovitev gozdne podlage zaradi vožnje z gorskimi kolesi. Območje bo zaprto vsaj leto dni. Del jesenic so tudi preventivo evakuirali. Več o projektu tukajTetris napisal/-a:Koliko je uničene neokrjene narave zaradi gorskega kolesarstva pa se mi zdi da se bolj malo sekirate.
Kaj, Madi meri, ki je doba samo za tak loose dirt in šoder, za vse ostalo je pa kurachyperskunk napisal/-a:Mater vola keri čepi...
Nč ni boga, to je še dobro za zemljo - aeriranje. Če bi bli pametni, bi lahko še služili tako na konc jeseni in zgodaj spomladi.hyperskunk napisal/-a:k stisneš na gas zih nardiš luknjo do nove zelandije...boga Zemlja...
uni trije janezi nardijo 100x več škode kot 100 kolesarjev,.. čist tko med nami,..., ko nisem še videl gorca ki bi v hrib luknjo za sabo v zemlji puščal,... pa na dol tud ne tako extremno kot kroska,...Tetris napisal/-a:Čigava pa je narava, da si jo bo lastil ali pa odločal komu pripada in komu ne. Koga briga kakšen efekt ima en mx motor. V končni fazi ima kolesarjenje isti efekt v milejši obliki, po drugi strani je pa kolesarstvo v sloveniji tisto, ki prevlada v slovenskih gozdovih napram mx-u. Tisti trije janezi v sloveniji, ki pridejo v gozd z mx- motorjem...
Koliko je uničene neokrjene narave zaradi gorskega kolesarstva pa se mi zdi da se bolj malo sekirate.
če izvzamemo "makadam kolesarje" je čez vikend na območju Uršlje gore, več motokrosistov kot kolesarjev. tk da ne ti meni o 3 Janezih. pa niso samo Janezi problem. zaradi stroge avstrijske zakonodaje, se tudi marsikateri Hans izživi na tem pobočju. če marsikateri motokrosist priznava, da to že postaja počasi problematično, potem pa že more biti neki na tem. a ne da...se strinjamo?Tetris napisal/-a:Tisti trije janezi v sloveniji, ki pridejo v gozd z mx- motorjem...
Ta Kučanova izjava je pa res...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIzi napisal/-a: sej res pa za hudournike smo tud mi krivi,... ker debil stari poolitični,..
http://www.youtube.com/watch?v=YkwoRivP17AThe second napisal/-a:. iz tega lepo služijo, v Slovenij imam idealn teren za to in čas bi bil, da se to začne izkoriščat.
... Čas je da se začnemo zgledovat po inteligentnejših narodih.
Zapret? Tedaj ko neboš več potreboval elektrike?Vitto1 napisal/-a:ne moti jih termoelektrarna(nov blok oziroma nobenega datuma kdaj jo mislijo zapret)
Presežki? O čem ti to? Brez težav zaprli? Brez teš bi mi drago kupovali elektriko od francozevVitto1 napisal/-a:Samo v vednost: slovenija pridela veliko več elektrike kot je porabi, ker je v tem smislu energetsko neodvisna država in s presežki zalaga del Hrvaške in Italije... za domačo porabo bi TEŠ brez težav zaprli...