dejstvo je, da se tule obešajo dve strani, ena, ki je bolj odprta in druga, ki je zelo ozkogleda
najprej se bom za iztočnico obesil na tole:
veš kaj počnejo, če so prijatelji, si jih že videl voziti, sedaj pa ker par tablašev izrazi svoje mnenje proti njim, pa niso tvoji prijatelji..., pa kaj se nekateri poslušate kaj pišete?Shorl napisal/-a:Jaz imam par prijateljev, ki majo krosle in se tudi vozijo z njimi. ampak od zdej naprej pa ne bojo več moji prjatli, ker berem, da to sploh niso ldje!!
Banda!
drugo..., vem da bo vrglo veliko črno piko na mene kot tablaša ampak takšno je moje mišljenje
podpiram ttocsa v praktično vsem kar je napisal, še posebej pa tudi buschija
dejansko krivdo, ki jo pohodniki valijo in mečejo na nas kot kolesarje, kaj delamo v gozdovih in drugih potkah, kar je prav tako z ZAKONOM prepovedano kot z motorjem, valimo sedaj na enduraše in motokrosiste. naj tukaj izrazim, grejo mi prav na živce tisti, ki resnično izzivajo usodo in meje varne vožnje z motorji...
ampak a ni nekaj takih ekstremnih izjem tudi med kolesarji? kolikor vem smo se že pritoževali nad smrkavo drhal, ki drvi ne vem kje po ljubljani po potkah kjer je največ sprehajalcev, ..., enako je v celju - Celska koča; potka, kjer je največ pohodnikov, je redno vožena z kolesi (z motojrjem se jo ne da zvoziti, ker ni šanse, da jo spelješ z motorjem)
potem..., tisti ki pravite, da je motor za na cesto!...
a ni bil prvi namen kolesa prevoz od enega kraja do drugega? prav tako kot verjetno motor? pa sta se sedaj oba razvila v ekstremne športe ''divjanja po naravi'', zato prenehajmo razlagati kaj spada na cesto in kaj ne
tam je nekdo našteval 4 točke, v minus motoristov...
od teh 4, prve tri tudi nam kolesarjem žal štejem v minus.
1. uničevanje poti
2. ogrožanje ljudi in živali
3. povzročanje hrupa
tomo..., velikokrat sem se strinjal stabo, tukaj pa se žal ne morem...
da bi enostavno postrelil vse v gozdu, kar ne ''dela'' na svoj pogon..., ne vem no...
plus tega, da je verjetno krosa aktivno 1 uro voziti verjetno še teže kot kolo, zato pa potrebno verjetno še več kondicije in fizične pripravljenosti kot za kolo (sem namreč enkrat probal in... )
tudi sam preziram motokrosiste, ki se zaganjajo po poteh, ki so namenjene izključno pohodnikom, žal pa ni takih (potk), ki bi bile namenjene izključno kolesarjem, ali pa kolesarjem in pohodnikom..
navsezadnje se vsi samo ''športamo''
dejansko, če vse skupaj potegnem (pol stvari sem tako med pisanjem posta pozabil, ki sem jih hotel pokomentirati) pa lahko potrdim primožev odgovor:
P.S.
Klinc vas gleda vse kolesarje. Jaz bi vas vse ukinil! Sam za zgago ste. Strašite planince in uničujete poti.
to bi mi lahko mirne duše rekel vsak planinec, kakor lahko reče vsak kolesar motorkosistu...