Kilaskute Piknik za bajto, 19.5.2012

Splošna obvestila o gorskem kolesarjenju po Sloveniji, Eventi - Dogodki, Najave dogodkov, Tekmovanja, Video in slike - tekmovalna scena.
Odgovori
suvy
član
Prispevkov: 28
Pridružen: 16 Jun 2007 11:31

Kilaskute Piknik za bajto, 19.5.2012

Odgovor Napisal/-a suvy »

Živjo,

naslendji vikend (19.5.2012 od 14 narprej, trajal bo do kadar bo) se bo v KS parku zgodil že tretji (pazi to!!) tradicionalni sešn oz. letos se spremeni v piknik. Vabljeni vsi (ne samo tisti ki furate)...bolj kot ne je event mišljen kot druženje, v parku pa se bo kot ponavadi vozilo foampit, pump, dirte, da je bolj zabavno pa je spet postavljen tudi trampolin.
za letos bo drugače tudi s stvarmi, ki nam pomagajo da nismo lačni, žejni in preveč trezni (ko se ne fura več) :)

Hrana in pijača (beri naprej!!)

Letos bo vse bolj odprte narave. Bomo meli mi nekaj zaloge, načeloma pa bo roštilj odprt, tako da si lahko s seboj prinesete čevape, ražnjiče, kebab...in si pečete sami. (pobirali se bodo prostovoljni prispevki, s katerimi se bo poizkušalo pokriti stroške) Enako je s pijačo...prinesete sami :)

MATURANTI
Mal se je treba sprostit pred maturo...s pivom bi šlo vrjetno.
Ja hudo, kako pa lahko dobiš pivo zastonj?
Prideš, pokažeš dijaško, dobiš (kot finance je tudi število piv omejeno in bo enakomerno porazdeljeno...tud glede na to, kdo je prišel samo zarad piva :D)

Torej še enkrat vsi lepo vabljeni, da se spet mal podružimo, odpeljemo kakšno linijo ali pa samo malo uživamo na soncu (ki itak bo, more bit!).

Se vidimo v KS parku,

KS crew

Več info na http://www.facebook.com/kilaskute.crew
Kilaskute
Odgovori