Zdravo!
Bleedkit.com je stopil stopničko višje. No, spletna stran je še vedno zgolj koncept.
Nove nastavke 3.0. so mi postružili kar Slovenci. Kitajci so me nategnili.
Fotke 3.0. še pridejo. Zadovoljen z izdelavo.
No, imam pa par vprašanj, če lahko kdo pomaga. Če dobim kakšno uporabno informacijo, nagradim z Bleedkitom 3.0.
Odgovorite lahko tukaj ali na PM.
1. Kakovost o-ringov na mojem bleedkitu.
Šele pred kratkim sem izvedel, da DOT olje razžira klasične NBR in da je treba uporabiti EPDM oringe. Določeni bleedkiti so bili opremljeni z NBR. (Model 2.0 ne vem za kateri material gre, ker je bil že zraven na nastavku) Zanima me ali je kdo, ki je uporabljal katerikoli različico drugačno od
te, imel kadarkoli težavo z oringom, da je počil, razpadel, se napihnil. BTW: če se je komu to zgodilo, naj se mi javi, dobi nadomestni. Aja, da ne pozabim, vsa tesnila v bleedkitu je po uporabi priporočljivo oprati in obrisati, tako tesnila kasneje otrdijo oz. sploh ne. Mimogrede; Matej v bajmaniji že kakšno leto uporablja mojo Bleedkit inekcijo in pravi, da na dolgi rok bolje tesni kot original avidova.
2. Kje v sloveniji ali EU kupiti poceni tak
TORX T10 nastavek v večjih količinah (več kot 100 kosov)?
slika nastavka
Lahko tudi L ključ z torx glavo tako kot pri avidu.
slika L ključa T10
3. Zraven Bleedkita bi rad ponudil tudi
DOT 5.1. za dovolj nizko ceno. Žal se dobi samo količine 500 ml (oz. 250 ml od Motorexa). Rad bi ponudil 100-120 ml. Ali kdo ve, če kdo nudi kakšno manjšo pakungo. Recimo dobi se od FINISHLINE 120 ml.(
link, samo v Sloveniji ne najdem uvoznika. Preveril sem Ferodo, Motul, pa je le 500 ml.
4. Alternativno bi lahko tudi pretočil sam v
100 ml posodice, ampak bi rabil take, ki res dobro tesnijo. Če ima kdo kontakt od kakšnega plastičarja, ki to dela ali uvaža, ne oklevat.
fotka željene posodice
5. Bleedblock
Zdi se mi, da bi lahko zraven ponudil tudi bleedblock. Ker je modelov bremz ogromno, bi to moralo biti dovolj simpl, da bi pasalo na veliko večino bremz. Recimo
tole ponujajo. Kako rešujete to razen z starimi ponucanimi ploščicami? Videl sem tudi varianto z narezanimi kreditnimi karticami in zlepljeno skupaj. načeloma bi morali biti batki pri bleedanju povsem porinjeni noter.
6.
Akcija do razprodaje zaloge: Model Bleedkit 2.0. je sedaj na voljo za 10 eur namesto za 14 eur. Velja za osebni prevzem
tukaj med 11 in 19 uro oz.
Cena 15 eur z dostavo (kar vključuje vse stroške odkupnine). Če želite, da pošljem, mi pri naročilu napišite vaš naslov.
Hvala za vse uporabne informacije že v naprej!