Napake pri novi tabli...

Tukaj lahko zatežiš administratorju, sporočiš napako v delovanju ali vprašaš karkoli v zvezi z delovanjem table. Sem lahko tudi zapišete, če opazite kakšen neprimeren prispevek, ki ne sodi na Tablo.
Odgovori
Anthem
član
Prispevkov: 57
Pridružen: 22 Sep 2011 17:15
Kraj: Maribor

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Anthem »

zakaj negre vec brisat oglasov? nekaj casa je bil X na desni spodji strani
Uporabniški avatar
Berger
član
Prispevkov: 304
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Berger »

Mojega starega računa ni več, sem se moral na novo registrirat :mad:
Gasa!
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

To ni napaka table - tvoje osebna napaka je bila :mrgreen:
Uporabniški avatar
Berger
član
Prispevkov: 304
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Berger »

Tota bo ja, sam sn se vun zbrisau ha?
Gasa!
Uporabniški avatar
whatever
član
Prispevkov: 10904
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a whatever »

Uporabniški avatar
Berger
član
Prispevkov: 304
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Berger »

Aha, OK, samo da se ti zato kar account izbriše pa pojma nimam...
Malo zahojeno se mi zdi da noben niti reče nena kaj...
Cari ste svaka vam čast!
Gasa!
Uporabniški avatar
Berger
član
Prispevkov: 304
Pridružen: 10 Nov 2012 13:12
Kraj: Ruše siti

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Berger »

Ja majster, nikjer nena nič piše o brisanju računov?!
Gasa!
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Že kar nekaj časa (samo se mi nikoli ni dalo napisati posta) mi klik na tale rumeni del, ne prestavi teme na zadnji neprebrani post. Včasih je to delovalo super, sedaj pa ne deluje sploh. Problem imam na vseh platformah...

Slika
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
problematiks
KontraRevolucionar
Prispevkov: 5941
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a problematiks »

Meni dela povsod.Je pa res, da nimam nic od Appla :wink:

Marko
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Tudi na Windows 7 mi recimo ne dela...
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
problematiks
KontraRevolucionar
Prispevkov: 5941
Pridružen: 23 Feb 2002 17:17

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a problematiks »

Je bilo misljeno bolj kot zajebancija :wink:
Meni dela tudi na Win 7, tako da zna bit, da je bolj kaj lastno nastavitvam, ki jih imas na napravah.Sicer pa po pravici povedano pojma nimam, kaj bi lahko bilo.

Marko
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

Jaz tablo vedno tako gledam in nikoli nisem opazil nobenih težav. Bom pa pregledal
Uporabniški avatar
matevz100
član
Prispevkov: 284
Pridružen: 08 Feb 2011 10:46
Kraj: Ljubljana

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a matevz100 »

Meni dela na windows XP (v službi, škrtice), windows 7, androidu in ipadu.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

@Tzuli : poskusi s katero drugo predlogo.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Probal vse 3 in ne dela. V temi povsod sem že vozil 2012 mi recimo skoči na Kekijevo sliko, tista zimska cesta namesto na trenutno zadnjo objavo Urbe-ta...
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
MarE
Obuti MarE
Prispevkov: 13808
Pridružen: 05 Jul 2000 11:32
Kraj: ... . ....- -- - -...
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a MarE »

Zadnjič spremenil MarE, dne 09 Jan 2013 18:57, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

No klik na A tudi pri tebi dela narobe očitno.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

Zakaj ?

Prvi neprebrabni prispevek je za vsakega posameznika različen .,. samo zadnji je za vse enak.

Meni obe funkciji normalno delujeta.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Tomo napisal/-a:...Prvi neprebrabni prispevek je za vsakega posameznika različen ...
Hm, nikoli ne bi uganil.... :roll:

Sicer pa, meni ne dela, Maretu pa tudi ne. Kot vem so neprebrane objave označene z rumeno ikono, prebrane pa z belo ikono pred tekstom "Objavljeno:...." na desni strani zgoraj v vsakem postu. Če pogledaš Maretov klik na A ga je vrglo sicer nekam na sredo threda, ne pa na neprebrano objavo in tako dela tudi meni. Kot vidiš je mare objavil precej stare screen-shote...
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Še vedno ne dela... Jasno na vseh drugih forumih dela brez problema.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

Naletel sem na več različnin felerjev glede neprebranih postov.
Ker v kratkem spet sledi menjava strežnika (kdaj bo to se bo videlo po točni uri :)), pa upgrade table, posodobitev tapatalk verzije računam da bo vse rešeno v enem paketu.
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
Prispevkov: 4943
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Mojo Jojo »

Ura je cist razstelana.
Monkey Control
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
Prispevkov: 4943
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Mojo Jojo »

Vsi, ki dostopate do table preko zaznamkov (mtb.tabla.si), vam vsaj v google chrome najverjetneje javi 404error. Sedaj je očitno nov naslov (mtb-forum.si)
Monkey Control
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

pravilno je tabla.mtb.si - tako bo tudi v prihodnje , do takrat bo pač malo škripalo vse skupaj.
creed
član
Prispevkov: 152
Pridružen: 17 Jul 2012 16:11

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a creed »

Pri meni so po novem pri vseh postih imena uporabnika na desni strani, namesto na levi.

Pod nastavitve nisem videl da bi se dalo kaj popravljat.

LP
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

izbereš si profil - prosilver je na desni, subsilver2 pa na levi.
zaradi specifičnih razlogov, ki jih ne bi pisal, pa uporabnikom subsilver2 priporočam da si nastavijo angleški jezik, siccer bodo sledile druge pritožbe :)
Uporabniški avatar
Jabooz
Bush Doctor
Prispevkov: 3992
Pridružen: 02 Mar 2005 15:54
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Jabooz »

ICO ikonca ???


spletna stran brez ico ikonce je kot nevesta brez zob. :mrgreen:
Uporabniški avatar
Biciklo
član
Prispevkov: 255
Pridružen: 17 Maj 2002 11:53
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Biciklo »

Meni na novi tabli ne dela Tapatalk plug-in. A ma še kdo podobne težave?

LPM
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

Nisi edini.
Spremeni nastavitev na tabla.mtb.si/phpbb pa bi moralo delovati brez težav, vsaj dokler ne najdem boljše rešitve.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Zanima me:

1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)

tolk za zdaj. :)
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

Zarad točke 1in 3 s sploh spat ne morem.

pravi naslov za tablo je in bo tabla.mtb.si, mtb-forum.si je samo nekakšna rezerva.

Glede tapatalka ..jaz sem Ipad videl samo na TV, delovanje modula testiram na enem LG telefonu za 1€ s programom Convo *, ki sem ga kupil za 2.99 usd - in v aplikaciji je gumbek edit server v brezplačni različici pa "add server", kjer vpišeš vse kar hočeš.

p.s.
Sedaj vidim da nihče nima dobre besede za Convo, takrat ko sem iskal tapatalk klienta je bil prvi ki sem ga našel .. in ker mi je delal dobro sem ostal na njem.
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
Prispevkov: 4943
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Mojo Jojo »

Linki, ki se nanašajo na teme/prispevke s prejšnim URL (tabla.mtb.si/...) seveda ne delajo.
Je kakšen obvoz?
Razen, da namesto tabla.mtb.si/... prilepim mtb-forum.si/phpbb/...

npr.
http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?t=87431
Zadnjič spremenil Mojo Jojo, dne 16 Mar 2013 18:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Monkey Control
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Ok, prodam iPad 4, 64 GB. :)
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Mojo Jojo
član
Prispevkov: 4943
Pridružen: 31 Jul 2008 09:20
Kraj: bliz obvoznice

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Mojo Jojo »

Menjam za intel celeron 1,2GHz, 8GB :mrgreen:
tabla gor laufa đabe. :mrgreen:
Monkey Control
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

@Mojo : linki se bodo popravili, samo ne me držat za rok ..

Tzuli, bom dodal gumbek za paypal .. takoj ko se nabere za en ipad .. ali pa v sili vsaj za samsungovo štirko bom razširil nabor testne opreme :mrgreen:

p.s. 21:06

tapatalk, je kaj drugače sedaj ?

p.s.2

Opažam, da moj klient ne prikazuje objav, ki imajo status "announcement" - domnevam pa da je to feature in ne bug
Uporabniški avatar
OBY
Če kdo teži sem tle to jst!
Prispevkov: 12419
Pridružen: 20 Jun 2000 22:02
Kraj: TuPaTam

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a OBY »

nasledni nov feature bo direkt paypal donate :)
Zajeban je le moj alter ego.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Tzuli napisal/-a:Zanima me:

1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)

tolk za zdaj. :)
1. bo kmalu slišim
2. DELA !!!
3. DELA !!!

:*
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

:)

Maloprej sem še pogledal, kako izgleda stran v Chrome brskalniku - in me je Chrome opozoril da forum vsebuje tapatalk komponento in vprašal ali si želim namestiti tapatalk notifier. Nisem ga nataknil - če pa kdo uporablja zadevo na tabli, bo pa kakšna informacija o tem mogoče komu dobrodošla.
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Tzuli napisal/-a:
Tzuli napisal/-a:Zanima me:

1. domene tabla.mtb.si ne bo več? Ker zdaj me avtomatično prerouta na mtb-forum.si
2. talpatalk ne dela, to že vemo. Ampak (vsaj) na iPad aplikaciji v bistvu ne morem nič nastavljat sam. Tam vpišem samo ime foruma, najde tablo, ko jo dodam pa javi napako. Ne da se ročno nastavljat povezave.
3. skok na zadnji neprebrani post še vedno ne dela, nikoli ni od takrat ko sem pisal da ne dela, po novem tudi skok na zadnji post ne dela (vedno)

tolk za zdaj. :)
1. bo kmalu slišim
2. DELA !!!
3. DELA !!!

:*
3. NE DELA, ne zadnji ne neprebrani post... Zal.
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
Tomo
Škart roba
Prispevkov: 9421
Pridružen: 27 Jul 2000 20:59
Kraj: AutoBahn
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tomo »

Ok, meni tapatalk oz. Convo sicer pravilno prikazuje nova sporočila na vrhu, samo pobarva jih ne pravilno.

Prenosnik, na tablo vedno hodim prijavljen, uporabljam FF.

Pravilno mi skače na prvi nebrebrani post.
Pravilno mi skače na zadnjo objavo.


Še nekaj razlik je med predhodno verzijo; prej je z url označeno povezavo odpiralo v novem tabu, sedaj v jo v istem tabu.
Nekatere bo to motilo, nekatere ne ..

Kar pa mene moti, banda !!! :mrgreen: je to : en kup uporabnikov ima v profilu označeno "obveščaj me o zasebnih sporočilih na email" ..
email imajo pa na email.si, ki ne obstaja celo večnost .. in imam vsak dan 1000 "zgrešenih" mailov, prav tako imajo nekateri uporabniki obkljukano spremljanje tem .. pa gredo maili v isto luknjo ..

Dopuščam pa možnost, da je zaradi okvare baze prišlo do tako označenih tem /naročnine na temo/ brez krivde uporabnikov.

Nisem strokovnjak za iskanje ustreznih mačkov, zato te "častim z videom" :)

https://www.youtube.com/watch?feature=p ... H0xPWAtaa8
Uporabniški avatar
Tzuli
What, me worry?
Prispevkov: 2774
Pridružen: 18 Apr 2003 22:12

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Tzuli »

Bom kar z videom odgovoril, kjer je jasno prikazano kakšen sem na forumu in kakšen v resnici. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9beQh1yH5uU
On the internet you can be anything you want.

It's strange that so many people choose to be stupid.
Uporabniški avatar
mrd
član
Prispevkov: 1612
Pridružen: 23 Maj 2010 14:33
Kraj: Notranjsko-kraška regija

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a mrd »

Tzuli napisal/-a:Bom kar z videom odgovoril, kjer je jasno prikazano kakšen sem na forumu in kakšen v resnici. :)

http://www.youtube.com/watch?v=9beQh1yH5uU
Na forumu plašen v resnici strašen.. al kaj?
sch3ll3
član
Prispevkov: 156
Pridružen: 02 Jul 2012 11:19

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a sch3ll3 »

Kljub temu da obkljukam "Samodejna prijava ob vsakem obisku (priporočamo)", se moram za vsako znova prijaviti po krajšem času neaktivnosti na forumu. Uporabljam Chrome. Ima kdo kakšno idejo zakaj? Hvala.
Uporabniški avatar
MatevzV
član
Prispevkov: 1451
Pridružen: 04 Maj 2007 13:41
Kraj: Selška dolina - Železniki
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a MatevzV »

Uporabljam Mozillo firefox in se mi tudi to dogaja, me pa ne moti.

LP
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki
Without roots and stones is not fun!!!
Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
sch3ll3
član
Prispevkov: 156
Pridružen: 02 Jul 2012 11:19

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a sch3ll3 »

Ja mene pa zelo moti če se morem po pol ure neaktivnosti ponovno vpisovati. Pozna kdo kakšno rešitev? Se še komu dogaja?
Uporabniški avatar
MatevzV
član
Prispevkov: 1451
Pridružen: 04 Maj 2007 13:41
Kraj: Selška dolina - Železniki
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a MatevzV »

No tudi meni je začelo prejšnji teden to dogajati, prej je to delalo res na vsake toliko časa, me niti ni motilo, sedaj pa ko dam View new topic, na 10-15min se moram ponovno vpisati. Čemi to oz me ne zanima, samo če se lahko odpravi bi bil zelo vesel, če pač ne bom pa tudi preživel. Aja imam pa brskalnik Google Chrome.
Hvala
LP
Zadnjič spremenil MatevzV, dne 22 Jan 2014 18:13, skupaj popravljeno 1 krat.
Hit me in the face because I'm bulletproof, and you'll break your arm! MTB Železniki
Without roots and stones is not fun!!!
Na kolesu sem najbolj vesev, sam takrat ko na koncu ostanem cev!!
Uporabniški avatar
cebe
član
Prispevkov: 3596
Pridružen: 23 Sep 2010 19:28
Kraj: Pragwald
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a cebe »

Meni to dela samo na telefonu, na računalniku še nikoli (Mozilla).
...live for something or you'll die for nothing!
Jaco P.
član
Prispevkov: 73
Pridružen: 01 Maj 2012 23:01

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Jaco P. »

Zakaj se ne zamenja logo (levo zgoraj), da ni ta brezvezni "phhBB" ?
..to mi ni jasno :)
Uporabniški avatar
whatever
član
Prispevkov: 10904
Pridružen: 03 Sep 2005 23:36
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a whatever »

Nadzorna plosca - nastavitve foruma - moj stil foruma - subsilver2
hogar
član
Prispevkov: 60
Pridružen: 22 Jun 2015 12:49

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a hogar »

Ali še komu noče poslati zs? V profilu so sporocila v posiljanju ze cel dan...
Uporabniški avatar
Matiček
član
Prispevkov: 2180
Pridružen: 10 Jul 2004 12:04
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Re: Napake pri novi tabli...

Odgovor Napisal/-a Matiček »

V pošiljanju oz.odhajajoče, so toliko časa, dokler jih prejemnik ne odpre. :wink:
Brez zemljevida ne prideš nikamor,ali pa marsikam !
Odgovori