Tabla danes
Tabla danes
Tabla ima nekaksen "novi" status.
Ce kdo opazi kaksne nepravilnosti, naj mi javi.
Cuk
Ce kdo opazi kaksne nepravilnosti, naj mi javi.
Cuk
Ej, a to pomeni da je stanje v galeriji dokončno. Pri meni je res ostala samo šara, ki sem jo pa že pred nekaj časa izbrisal, sedaj se je pa zopet pojavila. Najnovejših fotk pa ni nikjer.Cuk napisal/-a:Fotke so pa malce starejše... boste ze se enkrat uploadal... tako ali tako ne bi bilo nic narobe zbrisat vse solate...
Saj vem da ti je vseeno, ampak sam bom šel nazaj na Webshotse, ker mi ni treba dvakrat UL enih in istih stvari.
Ja, ja, zato, pa še zaradi desnega gumba se je tudi tvoja FOTOREPORTAŽA sesulaMarE napisal/-a:Ej, čuk, meni pa samo desni gumb na mišu dela. A zaradi tega ne morem pogledat svojih slik v galeriji?![]()
mene sploh noče spustit naprej,
javlkja mi da nimam pravic za dostop na ta server,taklo, da se sploh ne morem logirat na forume. Edini način, da pridem noter, je prek obvestila na mailih, ko mi javlja, da sem dobil osebno sporočilo in potem prek linka na to sporočilo pridem v Tablo.
funny, a?

javlkja mi da nimam pravic za dostop na ta server,taklo, da se sploh ne morem logirat na forume. Edini način, da pridem noter, je prek obvestila na mailih, ko mi javlja, da sem dobil osebno sporočilo in potem prek linka na to sporočilo pridem v Tablo.
funny, a?

the ABE clan member
Zadnjič spremenil Tomo, dne 24 Mar 2006 20:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Še enkrat spregledano. Namerno?
mako napisal/-a:Verjetno spregledano?Freilauf napisal/-a:Pridružen/-a, dan, mesec,(brez datuma). Sicer ni bistveno, mi je pa slučajno padlo v oči.
Torej, zakaj ni datuma?
Malo je hecno. Ura je važna, datum pa ne
Namesto ure in dneva v tednu, bi bil lahko samo datum...
Razlog je verjetno banalen: date() funkcija http://si.php.net/date ima sedaj za format pri dnevu D (A textual representation of a day, three letters Mon through Sun) namesto d (Day of the month, 2 digits with leading zeros 01 to 31). Še bolj domače nam je je j (Day of the month without leading zeros 1 to 31).
Za mesec je sedaj format M (A short textual representation of a month, three letters Jan through Dec ), bilo bi boljše m (Numeric representation of a month, with leading zeros 01 through 12) ali po naše n (Numeric representation of a month, without leading zeros 1 through 12 ).
Na kratko-če se format pri datumu spremeni iz D M -> d m bo že bolje. Kombinacija j n je pa že kar zmagovalna
Za mesec je sedaj format M (A short textual representation of a month, three letters Jan through Dec ), bilo bi boljše m (Numeric representation of a month, with leading zeros 01 through 12) ali po naše n (Numeric representation of a month, without leading zeros 1 through 12 ).
Na kratko-če se format pri datumu spremeni iz D M -> d m bo že bolje. Kombinacija j n je pa že kar zmagovalna