Napake pri novi tabli...
Napake pri novi tabli...
Dejte nam tu sporočat, če opazite kako napako...
PS: komentiranje ni zaželjeno..
PS: komentiranje ni zaželjeno..
Zajeban je le moj alter ego.
Re: Tabla je nadgrajena... :)
Kaj je to za en čuden font pri naslovih tem. Črke meče skupaj...je to na moji strani ali css
http://mm.autrope.com/temp/tabla_font_naslovi.jpg
...
Zadnjič spremenil MarE, dne 09 Jan 2013 18:41, skupaj popravljeno 1 krat.
Re: Napake pri novi tabli...
Samodejna prijava ob vsakem obisku mi ne deluje
-OBY: Rešeno.

If you ain't Mountain Biker, you ain't shit!
meni tudi ne deluje samodejna prijava
Tvoji, zihr http://www.shrani.si/f/3Q/B8/22aZUaC6/1/untitled.jpgmako napisal/-a:Kaj je to za en čuden font pri naslovih tem. Črke meče skupaj...je to na moji strani ali css
Ne dela.
Je na kakršenkoli način mogoče vklopiti uro, katera bi ti štela ure na tabli?
Je na kakršenkoli način mogoče vklopiti uro, katera bi ti štela ure na tabli?

follow me i'm right behind you
Kje se vklopi "sledi temi", al nekaj podobnega je bilo prej v slovenščini. Zdaj pa je angleško in ne najdem
Hvala

Hvala
Meni tudi avt. prijava ne deluje...
Font pa se mi tudi zdi malenskot manjši.
To je to, ostalo pa...
Pohvalno, je že bil čas

Font pa se mi tudi zdi malenskot manjši.
To je to, ostalo pa...
Pohvalno, je že bil čas

searching for...
v profilu si spremeni na slovenscino...kampdany napisal/-a:Kje se vklopi "sledi temi", al nekaj podobnega je bilo prej v slovenščini. Zdaj pa je angleško in ne najdem![]()
![]()
Hvala
Ce se ne motim je "linke" prej odpiralo v novemu oknu, kar je bolj prakticno. Se da to zrihtat?
To ni dobra praksa. Za take zadeve naj naceloma skrbi uporabnikov brskalnik, ne spletna stran.
S css ni nic narobe, ocitno pa win ni najbolj prijatelj z Lucida Grande, morebiti bi bilo smelo porinit kak trebuchet, verdano al pa nekaj pred Arial.
S css ni nic narobe, ocitno pa win ni najbolj prijatelj z Lucida Grande, morebiti bi bilo smelo porinit kak trebuchet, verdano al pa nekaj pred Arial.
pft.
Manjši problemček...
Pri "stari" tabli sem teme, ki so bile "obarvane" in me niso zanimale pustil pri miru. Pri ponovni prijavi te neprebrane teme niso bile več obarvane, sedaj pa imam celo zmešnjavo. Teme z novimi prispevki in teme, ki jih pri prejšni prijavi nisem prebral so pomešane in isto obarvane...
Se da to kako naštimat, da ko se ponovno prijaviš ti obrava samo tiste teme, v katerih so novi posti od prejšnega obiska...?

Hvala!

Pri "stari" tabli sem teme, ki so bile "obarvane" in me niso zanimale pustil pri miru. Pri ponovni prijavi te neprebrane teme niso bile več obarvane, sedaj pa imam celo zmešnjavo. Teme z novimi prispevki in teme, ki jih pri prejšni prijavi nisem prebral so pomešane in isto obarvane...
Se da to kako naštimat, da ko se ponovno prijaviš ti obrava samo tiste teme, v katerih so novi posti od prejšnega obiska...?

Hvala!
meni v IE in v FF dela normalno, tko da bom oklasificiral kot PEBKAC.
Search ne dela nikomur. zaenkrat
Gleda da noben ne bere pod PS; lahko probamo kako delajo warning, warnig, ban
cookiji, ki se uporabljajo za prijavo sedaj delajo. Res pa je, da je bilo neki časa nastavljeno na začasen DNS, tako da kak izbris kukijev bi zihr pomagu....
Search ne dela nikomur. zaenkrat
Gleda da noben ne bere pod PS; lahko probamo kako delajo warning, warnig, ban

cookiji, ki se uporabljajo za prijavo sedaj delajo. Res pa je, da je bilo neki časa nastavljeno na začasen DNS, tako da kak izbris kukijev bi zihr pomagu....
Kaj niso vsi problemi v IT vedno PEBKAC?OBY napisal/-a:meni v IE in v FF dela normalno, tko da bom oklasificiral kot PEBKAC.

kaj pa tista slikca v lelvm zgornm kotu 

The secret to mountain biking is pretty simple. The slower you go the more likely it is you'll crash. ~Julie Furtado
Na katero težavo se to nanaša. Na problem s fontom?OBY napisal/-a:meni v IE in v FF dela normalno
V CSS je definirano v seznamu forumov za naslove forumov:Lunik napisal/-a:S css ni nic narobe, ocitno pa win ni najbolj prijatelj z Lucida Grande, morebiti bi bilo smelo porinit kak trebuchet, verdano al pa nekaj pred Arial.
a.forumlink {
color: #069;
font-weight: bold;
font-family: "Lucida Grande", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-size: 1.2em;
}
in znotraj forumov za naslove tem:
a.topictitle {
margin: 1px 0;
font-family: "Lucida Grande", Helvetica, Arial, sans-serif;
font-weight: bold;
font-size: 1.2em;
}
Lucida Grande v WIN XP ni vključena.
Če ima kdo probleme s stiskanjem črk pri naslovih, naj si inštalira omenjeni font:
http://www.box.net/shared/xzhozcgqad
Kaj je bil prej en font za naslove? CSS?
Bil (mi) je lepši...
- craftworks
- član
- Kraj: Vrtejba
1: Kako se popravi post? te funkcije nisem zasledil....
2: Namesto ˝označi vse teme kot prebrane˝ je sedaj gumb ˝zbriši piškotke˝. A moram usakič se potem na novo upisovat ali obstaja kje kak gumb podoben prejšnjemu?
2: Namesto ˝označi vse teme kot prebrane˝ je sedaj gumb ˝zbriši piškotke˝. A moram usakič se potem na novo upisovat ali obstaja kje kak gumb podoben prejšnjemu?
DEŠ fleš
I want to ride my bicycle!
- craftworks
- član
- Kraj: Vrtejba
na vrhu forumov na desni je stari gumbcraftworks napisal/-a: 2: Namesto ˝označi vse teme kot prebrane˝ je sedaj gumb ˝zbriši piškotke˝. A moram usakič se potem na novo upisovat ali obstaja kje kak gumb podoben prejšnjemu?

DEŠ fleš
bravo, nova tabla je bolja od stare!
imam samo jedan prijedlog: ako se moze negdje kod naslova teme staviti datum kada je tema otvorena, kao na http://www.dropbike.com forumu...

imam samo jedan prijedlog: ako se moze negdje kod naslova teme staviti datum kada je tema otvorena, kao na http://www.dropbike.com forumu...
-
- KontraRevolucionar
Kako pa v tej verziji svoje prispevke urejas?Saj verjetno sem jaz tup, ampak za boga ne najdem te opcije na kaksnem podobno ocitnem mestu, kot je bila prej.
Marko
Marko
Meni dela, mogoče je odvisno od teme v kateri se nahajaš.
Edit: v tej temi in v temi Testing, testing dela.
Edit: v tej temi in v temi Testing, testing dela.
On the internet you can be anything you want.
It's strange that so many people choose to be stupid.
V temi Bodeča žica pa ne dela:
-
- KontraRevolucionar
No, jaz npr tudi v tej temi nimam tega gumbka.Grem pogledat v nastavitve pri profilu, ce se da tam kaj scarat...
Marko
Marko
Gumbek "uredi" je povezan z nastavitvami dovoljenj. Šlamparija osebja, bo popravljeno.
-
- KontraRevolucionar
Mislis s tistimi dovoljenji, ki so napisana spodaj desno?Ker tam mi pise, da imam dovoljenje urejanja prispevkov v temi, pa gumbka vseeno ni.
Marko
P.S: Kar je se bolj hecno, sem pravkar opazil, da v prvem prispevku v tej temi nimam opcije uredi, pri drugem se je pa pojavila.
Marko
P.S: Kar je se bolj hecno, sem pravkar opazil, da v prvem prispevku v tej temi nimam opcije uredi, pri drugem se je pa pojavila.
niti ne, čas urejanja je nastavljen na 5 minut... jebiga, do sedaj sem zamudil na nekaj zanimivih postov, pa tega nočem več 

Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Mogoče bo potem kdo malo bolj pomislil preden bo kaj napisal.
Najbrž ne.
Najbrž ne.
I would be able to pick off any of them. All of them. No problem.
-
- KontraRevolucionar
O po posameznih temah se da to razlicno nastavljat?Ker npr meni je bila ta opcija vsec predvsem pri Malih Oglasih, ker sem len in se mi ne da vsakic na novo pisat oglasa z vsemi povezavami.
V ostalih primerih se pa se ni zgodilo, da bi cez par minut cviknil in zbrisal objavo, tako da me tam nic kaj dosti ne gane trenutna nastavitev
Marko
V ostalih primerih se pa se ni zgodilo, da bi cez par minut cviknil in zbrisal objavo, tako da me tam nic kaj dosti ne gane trenutna nastavitev

Marko
Že voham zametke neizogibnega vala korupcije.ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat?
Za 10 EUR popravim tvoj post. 

kr zezi... da ne boš res dobila napisa Your trial will expired in 30 days... 1 year subscription fee...
Naključje? I beg to differ.mako napisal/-a:Čisto preprosto, kupi mu vstopnico za toplice.ZigaK napisal/-a:Npr., samo naprimer, da hočem planiska zbrisat, kaj moram narest?
Če nimaš, potem z malo manjšo vsoto podkupi admine.
Če si dosleden se boš zdaj ban-ov. Pa čebelco.OBY napisal/-a:PS: komentiranje ni zaželjeno..
Bolj kot odpiranje v novih oknih/zavihkih, ki sem jih ze omenil, me moti, da ne mores editirat prispevek tudi kasneje (po 5 minutah?). Recimo pri malih oglasih, ki jih obnavljas 1x tedensko, ne gres jih vedno znova pisat, ampak enostavno editiras stare in "copy-paste".
Pa manjka opcija za zbrisat sporocilo (ce si zadnji oddal prispevek v doloceni temi). Kaksen krat je dolocene zadeve boljse zbrisati
Za silo bi lahko dali star banner, namesto tega "phpbb"
Pa manjka opcija za zbrisat sporocilo (ce si zadnji oddal prispevek v doloceni temi). Kaksen krat je dolocene zadeve boljse zbrisati

Za silo bi lahko dali star banner, namesto tega "phpbb"

Pri malih oglasih pa citiraš z zs-jem, popraviš, c/pZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Najbrž ne.
- androw
- Sem pač konj, je**ga
- Kraj: Slovenske Konjice
- Kontakt:
Hu d fak iz "General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to MySQL server on 'mysql.netinet.si' (4) [2003]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists." and what is he doing on Tabla?
SQL ERROR [ mysql4 ]
Can't connect to MySQL server on 'mysql.netinet.si' (4) [2003]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists." and what is he doing on Tabla?
An idea is a powerful thing
Studio Fakin - your graphics partner
Studio Fakin - your graphics partner
Kot že rečeno, moja najljubša f. search še ne dela 
Editiranje, konkretno v Opremi, prav tako še ni omogočeno. Pogrešam funkcijo.
Dodajanje novih modulov, enkrat je bila debata o tem. Meni in še marsikomu, ki stvar občasno pogleda preko telefona (ali počasnejše linije) bi bila všeč nastavitev custom delitve teme. Sedaj je 80 objav na eno stran, kar je za poglobljene debate sicer super, toda teme s slikami odpira grozno dolgo.
Potem, enkrat sem že tudi predlagal, da se bi pod gumb "view new posts" lahko izbiralo, katere podforume pokaže. Vem, da obstaja že napisan modul za to, vsaj takrat je.

Editiranje, konkretno v Opremi, prav tako še ni omogočeno. Pogrešam funkcijo.
Dodajanje novih modulov, enkrat je bila debata o tem. Meni in še marsikomu, ki stvar občasno pogleda preko telefona (ali počasnejše linije) bi bila všeč nastavitev custom delitve teme. Sedaj je 80 objav na eno stran, kar je za poglobljene debate sicer super, toda teme s slikami odpira grozno dolgo.
Potem, enkrat sem že tudi predlagal, da se bi pod gumb "view new posts" lahko izbiralo, katere podforume pokaže. Vem, da obstaja že napisan modul za to, vsaj takrat je.
Mene žuli ista stvar, rad bi preprečil prikaz prodam in kupim, tega je 75%.LOV2XLR8 napisal/-a: Potem, enkrat sem že tudi predlagal, da se bi pod gumb "view new posts" lahko izbiralo, katere podforume pokaže. Vem, da obstaja že napisan modul za to, vsaj takrat je.
Kolovozi so namenjeni vožnji 

Tud mene žuli ista stvar. Vendar moja rešitev marsikomu ne bi bila všeč 
(ukinil bi male oglase)
Seveda se pa lahko tlačijo v oglasni sistem portala mtb.si - člani bi pa že v podpisih znali linkat na njih.
Formalno je pa takole : prikaz vsebine z gumbom "prikaz novih objav" je del iskalnega sistema, ki deluje po vseh članom dostopnih podforumih - in ni nastavljivo.
Edina rešitev bi bila da se
1. vsi forumi deklarirajo kot "neJavni"
2. formirajo skupine uporabnikov, ki bi imela dostop do določenih forumov.
Po mojih izkušnjah najmanj tri skupine.
3. Poseg bi bilo potrebno narediti pri vseh uporabnikih.
Ena od posledic bi bila tudi da vsebina neprijavljenim članom foruma ne bi bila vidna.
Na kratko opisana rešitev - ki pa seveda potegne drugo za seboj ...

(ukinil bi male oglase)
Seveda se pa lahko tlačijo v oglasni sistem portala mtb.si - člani bi pa že v podpisih znali linkat na njih.
Formalno je pa takole : prikaz vsebine z gumbom "prikaz novih objav" je del iskalnega sistema, ki deluje po vseh članom dostopnih podforumih - in ni nastavljivo.
Edina rešitev bi bila da se
1. vsi forumi deklarirajo kot "neJavni"
2. formirajo skupine uporabnikov, ki bi imela dostop do določenih forumov.
Po mojih izkušnjah najmanj tri skupine.
3. Poseg bi bilo potrebno narediti pri vseh uporabnikih.
Ena od posledic bi bila tudi da vsebina neprijavljenim članom foruma ne bi bila vidna.
Na kratko opisana rešitev - ki pa seveda potegne drugo za seboj ...
Tako torej. Tudi to sem pravkar opazil, da view new posts ne deluje enako, kot prej. Škoda.
Kako pa z rešitvijo custom nastavitve delitve teme? Vem vsaj za enega soimenjaka, ki me podpira
Kako pa z rešitvijo custom nastavitve delitve teme? Vem vsaj za enega soimenjaka, ki me podpira

On o tem ve samo to da bi bilo to dobro .. ne ve pa kakoLOV2XLR8 napisal/-a:Kako pa z rešitvijo custom nastavitve delitve teme? Vem vsaj za enega soimenjaka, ki me podpira

super da ste obnovili tablo, lepo, lepo,
ampak jst bi rada nazaj opcijo, da lahko svoje poste popravljam, npr. da popravim zatipkane besede, ki jih vidim prav naslednji dan, ko nisem več tako hudo zaspana
pa da namesto napisa phpbb daste logo table, ali pa vsaj na drugo stran okna, če mora biti ta napis zaradi kakih reklamnih ali free of charges options
ko pa boste pripopali zraven še stari backup table, pa bom itak full zadovoljna :}}}:
Denis

ampak jst bi rada nazaj opcijo, da lahko svoje poste popravljam, npr. da popravim zatipkane besede, ki jih vidim prav naslednji dan, ko nisem več tako hudo zaspana

pa da namesto napisa phpbb daste logo table, ali pa vsaj na drugo stran okna, če mora biti ta napis zaradi kakih reklamnih ali free of charges options

ko pa boste pripopali zraven še stari backup table, pa bom itak full zadovoljna :}}}:
Denis
Kdor prehitro pride, ne zna uživati.
OBY napisal/-a:niti ne, čas urejanja je nastavljen na 5 minut... jebiga, do sedaj sem zamudil na nekaj zanimivih postov, pa tega nočem več
p.s.: najbrž tudi najnovejšega smajlija še nisi opazlaZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Najbrž ne.

seveda sem opazila komentarje, da lahko popravljam le 5 min po poslanem postu, ampak jst bi rada kdaj popravila kaj naslednji dan, kot sem eksplicitno napisala.
pri Hendrixu
so mi všeč nekateri komadi, na njego frizuro pa ne padam
če pa je za tem še kaj, pa itak ne vem (štekam),
, se bom pozanimala pri svoji mladini
lp, Denis
ps. v osnovi sem želela le povedati, kaj pogrešam pri novi tabli v primerjavi s staro
pri Hendrixu

če pa je za tem še kaj, pa itak ne vem (štekam),

lp, Denis
ps. v osnovi sem želela le povedati, kaj pogrešam pri novi tabli v primerjavi s staro

lepo, lepo, tabla ima že spet svoj logo, svojo staro dušo 

Kot sem že prej napisal : migracija strežnika in nadgradnja je bila nujna in narejena zarad več razlogov, zato je bilo potrebno pač določiti prioritete in bo nekaj stvari narejeno naknadno.
Ne, to ni fajn, 5 minut je premalo. Nastavite na 1 uro.ZigaK napisal/-a:Če prav razumem po 5 minutah posta ne moreš več spreminjat? Fajn.
Najbrž ne.
Kolovozi so namenjeni vožnji 

Se strinjam.
Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...
Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...
Se strinjam.mako napisal/-a:Ali pa naj bo tako, da lahko popravljaš, dokler nekdo ne odgovori...
Zakaj je popravljanje sploh kakorkoli omejeno?