Zbirka, vzorci nezaželenih ali slabo odprtih tem. Teme nekaj časa ostanejo, potem izginejo. Izginejo lahko tudi avtorji, če se večkrat znajdejo v smetnjaku.
lp
kam naj peljem menjat vilico?kolšna je cena menjave?
vilico bi naročil prek neta zanima me samo menjava,razen če ima kakšna stacuna isto ceno vilice kot na bike discount? http://www.bike-discount.de/en/buy/rock ... /wg_id-820
gledam tole...
ali pa če se najde kdo ki mi to zamenja za kakšn per?pa dobro družbo?mene..faca...ful
sej res, ker vsi vemo kdo si in iz kje si,... pa ti lahko svetujemo,... a ne,...
kaj ko bi za začetek še to omenil iz katerega konca slovenije si,.... al si pričakoval da ti povemo:
1. če si iz MB potem,....
2. če si iz LJ potem,....
3. če si iz KR potem,....
andrazpogacar napisal/-a:kje je zdj bajkmanija da se kej debilnega pove?
Menjava vilice je 10-20 € (vstavljanje zvezdice, premontaža crown race-a iz ene vile na drugo, rezanje cevi, montaza vile, nastavitev prednje zavore)
Vsaka trgovina ti to lahko zrihta.
žal v LJ ne poznam nobenga, mam pa kle v Krapinskih toplicah enga Spličota, ki ma glih tolg dolgo lajtngo kot ti, sam vilco pa zna zamenjat,.... pa za en kurc kavo v kafiču, tko da jo greš lahko sam pit,....
andrazpogacar, eden od mnogih očitno. Površno, s slabim informacijami prosiš za pomoč/nasvet, nato pa še zmerjaš, pametuješ, itd. Mislim, da si tipičen odraz današnje mladine, žal...