Ravno danes sem bil gor, snega tolk, da je dobro za podlago...drgač pa super teren, vabljeni če ne bo kej grdega vremena
Kaj to pomeni ? So zgradili kakšen objekt ? ? Več al manj je naraven sneg al tud umetno zasnežujejo ? Že kaj ledu na progah ?filip1987 napisal/-a:Tolk da vsem članom oziroma rajderjem povem, da se na Golteh premika in so začeli poslušat tudi ostale uporabnike, ne samo smučarje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to je bila šala kar sem napisal..bilo je blatno ko hudič, umazani smo bli pa ko svinjeS-rider napisal/-a:nic vec, ta teden bo spet vse namocilo, potem pa spet sledijo malo nizje temperature...
Čak mal, ti to s svojim XC Harotom odfuraš???-grizly- napisal/-a:na golteh je ful suho !
Se strinjam z tabo. Sam sem biu gor 2.7. s trdakom, 90 hoda spredi in nič kaj dobre gume, tako da bi biu skoraj peš hitrejeKrneki6 napisal/-a:Moje izkušnje:
Slabo vidni električni pastirji čez vlake, polno vejevja namenoma nametanega čez planinske poti (ki je par sto metrov naprej zelo razrita od spravila lesa), oznake za prepoved gorskega kolesarjenja (domnevna kazen od 400-800€), "prijazni" lastniki zemljišč, ki si vzamejo čas, da te pri srečanju na asfaltni cesti opominjajo, da si ne bi slučajno drznil iti čez njihov gozd dol.
Skratka: gorski kolesarji očitno nismo zaželjeni na Golteh.
Fotke sledijo.
Sej se da kolesarit, ampak samo po vrhu smučišč in po alpskem vrtu, kar se pa gizda tiče je pa prepovedano, naj bi blo*georgeslo napisal/-a:Kakšen nateg....potemtakem bi jih jaz prisilil, da umaknejo televizijsko reklamo, kjer je en del reklame posvečen tudi MTB-ju.
Pa skor sem pregovoril familijo, da gremo gor za nekaj dni, da bosta žena in otrok uživala okoli hotela, jaz pa bio šel malo kolesarit.
Ne grem....pa da še plačam za tole.... no way