@LOV2XLBMW... Dvakrat me je že prestrašila srna. In vsakič sem mislu da se bom v hlače. Enkrat na enem spustu... Jaz visoka hitrost, ona še višja, direkt čez pot 5m pred mano... Šel sm olajšan za kilo naprej. Drugič pa pri vzponu. Isto, taka brzina, da me je podtlak na njenem zadku skor s kolesa zvrnu
Kaj sem se pa js nauču... Da lahko si mel 5min stran od bajte hrib, poln svojih trailov, za katere si skrbel, jih negoval in vzdrževal in si verjel da z malo ljubezni in skrbi obstanejo večno... No... Potem pridejo pa gozdni joža & co. s svojo uglašeno freitoner štilarco pa ta hudim lamborhinijem, pa za povrh najeto gosenico (beri ogromn Caterpiler) in preko vseh, ampak res vseh!!! (spimpane sta ble 2 različni proge na dveh koncih, z bonus križišči in odseki seveda)... No skratka preko tega so naredil gozdne transverzale, široke za dva avta... In mojih favourite backhouse, afterwork trailov ni več...
Nič ne ostane večno... Ampak, nič ne de, bomo pa saj nove naredl, pa kot je kolega reku: "Poglej s svetle strani, zdej lahko vsaj road gap-e nardiš!" . In ko bo nova trasa... Takrat pa povabim na skupno furanje (beri utrjevanje terena).
Đabe kameli kombajn...
Člowk obrača, šnopc obrne!