Če bi jih pa on k gate bi blo pa bolš...

Sorry za troll

Za to traso imes zelo lepo singlo/gozdno pot. Iz vrha Molnika se drzis levo (ce gledas proti Ljubljani), potem pa samo ravno. Preden prides nazaj na makadam (ki gre proti kamnolomu) gres desno na singlo in potem samo ravno. Odvisno kako desno izberes, prides ven pod Orlam tam ko je eno jezerce in rackeTzuli napisal/-a:Kadar grem na Molnik moram vzet track za spust sabo. Čist vedno se izgubim. Danes čisto na nov način, pozna kdo billboard na desni strani avtoceste, malo za tunelom iz Šmarja Sap proti LJ? No tam sem bil. (nehote)
Ponavadi pridem nekam dol v Sadinjo vas. #notsurewhatIamdoingwrong
Aja, željena trasa pa je iz vrha Molnika nazaj na Orle.
Bi rekel, da v osnovi variira teža enakih gum morda celo v isti seriji, kaj šele v različnih serijah.Surfac napisal/-a:A imaš razlago?![]()
itak je bil heccindyfaca napisal/-a:aj aj
Mi s ne zagrabi vsakič ko prtisnem pregledal pa tudi nisem kaj sem napisal
+1matevz100 napisal/-a:Da obstaja tudi kaj hujšega, kot da te v hribu dobi totalen naliv.
Da te dobi toča
Tudi ti, tomix?tomix napisal/-a:Da je strašno pametno se na koncu ture odpeljat do prjatla, ki ima možnost pranja kolesa na šlauf, preden skozi dnevno sobo na balkon prpelješ blatno svinjarijo in dobiš še eno okoli uh od žene
Če bi ti vedu, kolko nas je, ampak si vsi ne upajo povedat (da jih žena nadere)Stak napisal/-a:Tudi ti, tomix?
Sem spet malo gledal ta nesrečni vijak (malo zato, ker sem se raje vozil, kot šraufal), v verjetno sem bolj uničil glavo zaradi uporabe torx ključa, ker tako majhnega imbusa nisem imel s sabo, kot zaradi premočnega zategovanja.problematiks napisal/-a:NarobeKar bi se ti moral naucit je, da se vijakov nikoli ne zateguje na mrtvo.Se posebej pa ne majhnih in takih, ki imajo na drugi strani varnostno zaponko
![]()
Marko
In nauk št.2 tudi McGyver stil učasih ni tapravburek66 napisal/-a:Sem spet malo gledal ta nesrečni vijak (malo zato, ker sem se raje vozil, kot šraufal), v verjetno sem bolj uničil glavo zaradi uporabe torx ključa, ker tako majhnega imbusa nisem imel s sabo, kot zaradi premočnega zategovanja.problematiks napisal/-a:NarobeKar bi se ti moral naucit je, da se vijakov nikoli ne zateguje na mrtvo.Se posebej pa ne majhnih in takih, ki imajo na drugi strani varnostno zaponko
![]()
Marko
In novi nauk: uporabljaj pravo orodje!