Tukaj lahko zatežiš administratorju, sporočiš napako v delovanju ali vprašaš karkoli v zvezi z delovanjem table. Sem lahko tudi zapišete, če opazite kakšen neprimeren prispevek, ki ne sodi na Tablo.
Pravkar sem samo za trenutek videl da imam 1 sporočilo. Naslednji trenutek obvestila ni bilo več, pa tudi sporočila ni. Sem pa dobil tudi mail da imam eno novo sporočilo. A, glej, sporočila ni.
Pri meni je situacija podobna. Sicer imam naštimano, da se mi ob vsakem novem sporočilo odpre novo okence, in to se je nardil, sporočila pa ni nikjer videt...
Mogoce ti ga je nekdo poslal in si je potem premislil ter ga je zbrisal. Sporocila, preden jih naslovnik prebere, se nahajajo v "Odposlano". In dokler naslovnik ne prebere sporocila ga lahko posiljatelj EDITIRA in ZBRISE.
Ko ga enkrat prebere se premaknejo med "Prejeto".
Mail da te čaka obvestilo se pošlje avtomatično takoj ko ti nekdo napiše PM.
Lahko da se je tisti, ki ti ga je poslal naveličal čakat da ga prebereš - ali se je premislil (pogost primer kadar kdo koga v tri krasne pošlje) in ga je pobrisal.
Jaz imam tak problem kot kr1frik, na Gmail prejmem vsaj en e-mail na dan,da sem prejel novo zasebno sporočilo na tabli a ko pogledam na tablo vidim,da nimam nobenega zasebnega sporočila.
Kot popolni nevednež razmišljam takole.
Ko pošlješ PM je v mapi Odposlano in ga lahko brišeš dokler ga prejemnik dejansko ne prebere. Seveda pa je bil prejemnik prej obveščen o PMju na mail naslov (v kolikor ima to izbrano v profilu).
Edino logično mi je tako.
P