Je bilo pred kako uro obvestilo na Tabli...
Dej se malo skuliraj in tudi taksne lahko izpustis. Sprasujem se ali so nekateri na tabli, da iztresajo jezo ali ker so tukaj zaradi KOLESA. Vzami moj stavek samo v razmislek.. pa brez zamereprimor napisal/-a:Razen če misliš da je prodaja author a-zone PRO izpred 2 let še vedno aktualna?
Zakaj bi to zelel ? ..en oglas sem dal ob 00:30, drugega ob 10ih zjutraj... zakaj bi dal oba v isti oglas, ce je razmak med njima 10 ur ? Kot da bi enega dal 01.12., drugega pa 02.12 in zato bi jih moral dat v en in isti oglas ??Sajmon napisal/-a:Whatever, kolikor je meni znano, lahko vsak svoj oglas editira in urejuje. Torej bi se lahko tega posluževal.
In kaj pomeni to? http://tabla.mtb.si/viewtopic.php?p=571760#571760
Nemec, v tako kratki objavi ti je uspelo napraviti (vsaj) tri slovnične napake. Dve vejici preveč in ena premalo...nemec napisal/-a:Rajši brišite polpismene uporabnike in njihove objave! 100% motijo več ljudi, kot pa offtopic oglas, ki je v blodnjaku. Nadaljujte tako pa res ne bo ostalo nič drugega od tega foruma, kot 100 uporabnikov, ki ne bodo sposobni ene objave pravilno napisati.
Vendar to bojda spada v tolerirano. Dobesedno na kozlanje mi gre, da sem moral izvajat neke akcije. Za koji k* ..JP napisal/-a:js si ga lastim je zelo dober dubu sm ga za 250 € v londunu dobiš pa ga tud na ebuyu za 100€ pa ne vem kakšne kvalitete je ma kr velik aplikacij in je vreden dnara