Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Vse kar ni za nikamor drugam.
Odgovori
Uporabniški avatar
Retired3x
član
Prispevkov: 65
Pridružen: 18 Jul 2011 15:25
Kraj: Izola

Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Odgovor Napisal/-a Retired3x »

Živjo!

Radio Capris in Banka Koper iščeta najbolj zanimivo lokalno športno društvo oziroma najbolj izviren istrski šport.
http://www.radiocapris.si/dogajanje/n/c ... e-nam-kako

Vsa prijavljena športna društva imajo svojo zaporedno številko, številka našega je 30. Glasovanje poteka preko SMS sporočil na tel. številko 031 533 288 od 16. 2. do 20. 2. (vsak lahko pošlje eno sporočilo na dan, obravnava se kot normalno sporočilo, torej je praktično zastonj).

Če nas želite podpreti, pošljite SMS sporočilo v vsebino »ISTRA 30« na številko 031 533 288.

Društvo, ki bo prejelo največ glasov bo nagrajeno s športno opremo v vrednosti 1000€, naslednja 4 najvišje uvrščena društva pa sponzorske majice Banke Koper.

Facebook stran: https://www.facebook.com/KGKObala?fref=nf

Kratka predstavitev: Adrenalin, moč, druženje, sprostitev in sobivanje z naravo ... to in še veliko več predstavlja gorsko kolesarjenje. Klub gorskih kolesarjev Obala (KGKO) je nastal zaradi ljubezni do športa, ki se na svetovni ravni zelo hitro razvija. Govorimo lahko o gorskokolesarskem bumu. V le enem letu se je v vrstah KGKO združilo okoli 50 članov - od otrok do upokojencev. Čeprav smo mlad klub, nam navdušenja ne manjka! V sodelovanju z občino Izola gradimo kolesarski poligon PumpTrack (PT), ki bo vseboval proge različnih težavnostnih stopenj, na katerih bodo otroci varno prekolesarili prve metre, tisti bolj izkušeni pa trenirali, izpopolnjevali spretnosti ter se zabavali.
Zakaj smo posebni? Ker smo večni entuziasti! Načrt poligona uresničujemo kljub slabim vremenskim razmeram. Namesto dopusta in vikend oddihov kopljemo tudi z lastnim orodjem in sredstvi, da bi PT čim hitreje zaživel.
Ciljev imamo ogromno, vendar smo omejeni s številom znakov, zato jih bomo našteli le nekaj: širjenje gorsko-kolesarskega športa in osveščanje mladih glede vsestranskih prednosti kolesarjenja, sodelovanje z drugimi kolesarskimi organizacijami doma in v tujini, sodelovanje z osnovnimi šolami pri organiziranju športnih dni in drugih obšolskih dejavnosti, organizacija kolesarskih tur po kolesarskih poteh, saj menimo, da bi s svojo raznolikostjo terena Obala lahko z malo razumevanja in dobre volje postala pravi raj za gorsko kolesarjenje na vseh stopnjah.
K akciji »tudi v Istri športamo« smo se prijavili predvsem zato, da bi lahko priskrbeli otroška gorska kolesa in zaščitno opremo ter jo najmlajšim ponudili v brezplačno izposojo.

SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

https://vimeo.com/119281514

V imenu kluba se vam v naprej zahvaljujem!
Lp, Nejc
KOLOSET
BAJKMANIJA
Uporabniški avatar
Amstaff
član
Prispevkov: 407
Pridružen: 01 Jul 2006 08:35
Kraj: Izola
Kontakt:

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Odgovor Napisal/-a Amstaff »

Jutri je zadnji dan glasovanja. Hvalezni bomo za vsak sms. Hvala.
Uporabniški avatar
cebe
član
Prispevkov: 3594
Pridružen: 23 Sep 2010 19:28
Kraj: Pragwald
Kontakt:

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Odgovor Napisal/-a cebe »

Jeee, se je splačal tist sms na dan poslat! :)
...live for something or you'll die for nothing!
Vitto1
član
Prispevkov: 950
Pridružen: 16 Okt 2012 17:50

Re: Nagradna igra - Tudi v Istri športamo!

Odgovor Napisal/-a Vitto1 »

Eto, po glasovih premagali jadralce, enduraše, plesalce, fuzbalerje, plavalce.. MTB je očitno najpopularnejši šport na obali! :twisted: Hvala za podporo! 8)
Odgovori