KOLESARSKI IZLET NA OŽIVEL POMJAN - praznik tradicije, kultu

Obvestila, linki in vabila na skupne organizirane ture kolesarskih klubov in KTK, ki so odprte za vse.
Odgovori
izakp
član
Prispevkov: 12
Pridružen: 08 Okt 2008 14:56
Kraj: Obala
Kontakt:

KOLESARSKI IZLET NA OŽIVEL POMJAN - praznik tradicije, kultu

Odgovor Napisal/-a izakp »

Kolesarska mreža Obala v sodelovanju s Kolesarskim društvom Raketa v okviru praznika Oživel Pomjan vabi na voden kolesarski izlet, ki ima izhodišče na Pomjanu, kjer se bo odvijal vaški praznik - Oživel Pomjan. Trasa poleg doživete vožnje skozi neokrnjeno naravo ponuja čudovite panorame, ogledali pa si bomo tudi nekatere znamenitosti. Pot je dolga 28 km in ima 590 višinskih metrov.

Izlet vključuje obisk Ekološke kmetije Plahuta v Marezigah od koder bo pot vodila v dolino reke Dragonje. Doživeta vožnja skozi neokrnjeno naravo bo začinjena s krajšim vzponom do Krkavč, po krajšem postanku pri Krkavškem kamnu pa bo na vrsti voden ogled oljarne. Sledi še povratek in zaključni vzpon do Pomjana, nakar se izlet zaključi s kosilom ter druženjem ob pestrem programu praznika.

Podrobnejše informacije o trasi na strani: http://www.bikemap.net/en/route/3233796 ... ski-istri/

Tradicionalna prireditev Oživel Pomjan je praznik tradicije, kulture in ekologije je edinstvena priložnost za doživetje istrske kulture, tradicije, kulinarike v ambientu tipične istrske vasi.
Več o programu prireditve na povezavi: http://www.obala.net/dogodki/1747/ozive ... -ekologije

Prijavnina znaša 15 € in zajema praktično darilo in vodo ob prijavi, topel obrok, voden ogled turistične kmetije, oljarne in vasi Krkavče, spremstvo vodnika ter pestro dogajanje na prazniku Oživel Pomjan. Zaradi lažje organizacije se je potrebno na izlet predhodno prijaviti preko spletnega obrazca ali na elektronski naslov: kolesarji.obala@gmail.com ali na spletni prijavi: https://docs.google.com/forms/d/1E6KblL ... g/viewform

Zberemo se ob 9:45 uri na INFO TOČKI stojnici praznika v POMJANU.

https://www.facebook.com/KolesarskaMrezaObala
izakp
član
Prispevkov: 12
Pridružen: 08 Okt 2008 14:56
Kraj: Obala
Kontakt:

Re: KOLESARSKI IZLET NA OŽIVEL POMJAN - praznik tradicije, k

Odgovor Napisal/-a izakp »

Last minute. Samo še danes in jutri,se lahko prijavite. Izlet bo polen kulturnega dogajanja. Izvedeli boste o zgodovini krajev, ker bo potekal izlet. Se vidimo.

Prijave zbiramo na:
https://docs.google.com/forms/d/1E6KblL ... g/viewform
Odgovori