test
test
POS

Re: test
Takole je najlažje in kot kaže deluje
Firefox
Za izbrano sliko se klikne z desnim gumbom.
dobimo nekja takšnega , povezava je že modra
še en klik na desni gumb; kopiramo link; pastamo v objavo na tabli, dvoklik na prilepnjen link da pomodri potem pa še klik na img gumb
Firefox
Za izbrano sliko se klikne z desnim gumbom.
dobimo nekja takšnega , povezava je že modra
še en klik na desni gumb; kopiramo link; pastamo v objavo na tabli, dvoklik na prilepnjen link da pomodri potem pa še klik na img gumb
- Depresija
- Ti, ti, ti!
- Kraj: .. jst bi temu rekel Pekel ..
- Kontakt:
Tomo, a ta link fotke si dobil direkt iz moje galerije .. ali iz objave na G+?
Po dolžini linka bi rekel da iz objave ...
ker direkt iz galerije dobim samo tisti ''ta klobasast'' link .. -->

kar pa baje ne vidijo vsi ... oz samo jaz ..
Iz objave v G+ pa se baje vidi oba linka (kratek link s končnico -no in 'normalen' z .jpg)
s tem da s tistim z -no so ponekod težave (stran kljub določeni velikosti fotke kao ne prepozna velikost) ..
Ne razumem zakaj so tako zakomplicirali na G+ ..
Po dolžini linka bi rekel da iz objave ...
ker direkt iz galerije dobim samo tisti ''ta klobasast'' link .. -->
kar pa baje ne vidijo vsi ... oz samo jaz ..
Iz objave v G+ pa se baje vidi oba linka (kratek link s končnico -no in 'normalen' z .jpg)
s tem da s tistim z -no so ponekod težave (stran kljub določeni velikosti fotke kao ne prepozna velikost) ..
Ne razumem zakaj so tako zakomplicirali na G+ ..
Posvetilo:
Pljunem ti šibre v obraz, z jezikom izkopljem oči .. da, da .. to je čar najine prve noči. Verjameš v laži?
Pljunem ti šibre v obraz, z jezikom izkopljem oči .. da, da .. to je čar najine prve noči. Verjameš v laži?
To so podatki o sliki kot jih vidiš ko gledaš lastne slike v G+
Link je takšen kot ga dobiš če klikneš na desni gumb miške in uporabiš "podatki o skliki".
Link je takšen kot ga dobiš če klikneš na desni gumb miške in uporabiš "podatki o skliki".
- Depresija
- Ti, ti, ti!
- Kraj: .. jst bi temu rekel Pekel ..
- Kontakt:
Ne vem ... meni punudi tega 'klobasastega'... (iz moje galerije!)Tomo napisal/-a:Link je takšen kot ga dobiš če klikneš na desni gumb miške in uporabiš "podatki o skliki".
https://lh3.googleusercontent.com/1pw9h ... 00-h619-no
Sej pravim ... če je tvoj link (ta kratek z -no končnico) kopiran iz objave v G+ (in ne direkt iz galerije) pol delava isto.
Ker edino iz objave v G+ sem uspel pridobit link do fotke, ki je viden vsem ...
Ampak se mi zdi glupo im popolnoma nesmiselno da moram fotko, ki sem jo naložil v moj album (ki je javen), še 1x 'objavit' na profilu v G+ , ker je to edino način, da dobim link z .jpg končnico ...
S tem, da moram kljub vsemu potem še popravljat ročno nekatere stvari ...
EDIT:
Ja, seveda, sedaj sem videl, da je tvoj (kratek) link iz objave na G+ ...
Posvetilo: