IZgubljeno na Rašici
IZgubljeno na Rašici
Včeraj sem na Rašici izgubil bidon v katerem je zračnica in orodje. Če ga kdo najde ga prosim, da mi ga vrne. Dam za pir. Izgubil sem ga pri padcu nekje tam ko greš iz Pakota na Pacmana kjer se spustiš v halfpipe - kanal. Hvala vnaprej najditelju.
Re: IZgubljeno na Rašici
Tvoj bidon smo najdl
Išče se pa race face pedal cene barve izgubljen pod stolpom pa do starta od dh proge,če kdo najde dam za pivo 

Lev al desn? Da vem kerga iskat 

Kako pa izgubiš pedal tako da ga ne najdeš?
Jaz bi opazil da ga ni več 

zgubil sem ga na gor pešaka
so šli ležaji in se je pedal snel, os je ostala na gonilki,opazil sem malo pod vrhom,seveda sem šel nazaj vendar zaradi teme ga nisem našel
potem sem še kak teden iskal,vmes je bil še sneg, itd. No vazn da bo kmalu doma 

Na Rasici najden pokrov baterije,mislim da je od e mopeda
hibike xduro dobi ga v selo koci spodaj
lp

lp
Hm, mislim da sem zadnjič srečal tega gospoda na koncu p... traila, ki je iskal nek pokrov, ki je na downtubu...
- Depresija
- Ti, ti, ti!
- Kraj: .. jst bi temu rekel Pekel ..
- Kontakt:
Kdor pogreša črne rokavice jih dobi v koči/bifeju v Selu
Najdene so bile na makadamki Selo - Rašica.
Najdene so bile na makadamki Selo - Rašica.
Posvetilo:
Pljunem ti šibre v obraz, z jezikom izkopljem oči .. da, da .. to je čar najine prve noči. Verjameš v laži?
Pljunem ti šibre v obraz, z jezikom izkopljem oči .. da, da .. to je čar najine prve noči. Verjameš v laži?
Danes sem nekje na najbolj levem trejlu, ko se spustiš proti Vodicam, izgubila temno siv bidon, tak ki se natakne na čepke na okvirju kolesa. Če ga kdo najde in ga vrne lastnici, dobi za pivo. Hvala!
Danes sem na vzponu na Rašico, po makadamu, tistem levo takoj na začetku vasi, našel pametni telefon. Ker je bil ugasnjen sem ga pustil v koči na vrhu Staneta Kosca.
Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk
Poslano z mojega SM-A520F z uporabo Tapatalk
Kolesarim, torej sem...